Boligpartner

Våre hytter

Vi bygger hytter i hele landet. I våre hytteserier finner du hytter i alle størrelser og prisklasser. Vi har klassiske hytter, moderne hytter, prisgunstige hytter og spennende hytter i vårt konsept V.

Se alle våre hytter

Priser

Bestill gratis hyttekatalog

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Årets hytteprosjekt 2021

V-hytta fra BoligPartner ble kåret til Årets Hytteprosjekt 2021 i Boligprodusentenes store kåring. Prisen gikk til denne flotte hytta fra BoligPartner, uten innlagt vann og strøm.

Les mer her

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Hva koster ei ny hytte fra BoligPartner?

På denne siden gir vi deg et priseksempel på en av våre mest solgte hytter. Her kan du også bestille vårt prismagasin med flere priseksempler på ulike hyttemodeller.

Klikk deg videre her

Velkommen til våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte hytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra priser på hytter til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Les mer her

Ti tips til deg som skal bygge hytte

Familien Kristiansen har bygd en råflott Bukkehø-hytte på Skeikampen. Her får du deres råd om hva som er lurt å tenke på når du skal bygge hytte.

Les deres råd og se VR-visning av hytta

Fjellhytter i ulike prisklasser

I BoligPartner tilbyr vi fjellhytter for alle behov og i ulike prisklasser.

Les mer om dette her

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til hyttene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon

Vi kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Alle våre hytter kan tilpasses og bygges med sokkel hvis tomten din er skrå. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse. 

Bygge hytte

Her kan du se våre hyttemodeller. Klassisk hytte, tradisjonell hytte, hytter med hems, moderne hytter. Vi har fjellhytter og sjøhytter. Våre hytter kan tilpasses slik at de passer til dine ønsker og til tomten du skal bygge din nye hytte på.

Vi har følgende hytteserier:

Karakter

Tur

V-konsept

Moderne