Boligpartner

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Høsttåka er i ferd med å slippe grepet rundt de høye mastene i skiheisen på Skeikampen. Luften er frisk og høstfargene skarpe. Inne i Ro-hytta til familien Berntzen på Slåseterlia er det rolig feriestemning. Nå er det gått akkurat ett år siden de sto her ute på tomt nummer 13, midt blant trær, lyng og store steiner.

-Vi har aldri bygd nytt før, så det var jo litt skummelt. Men alt har gått prikkfritt fra start til slutt. Vi er blitt tatt så godt vare på og holdt i hånda gjennom hele byggeprosessen, forteller Kjetil Berntzen.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

En rask og trygg byggeprosess

Allerede før jul så var såla til Ro-hytta støpt, og i februar 2021 startet selve byggingen. Fire måneder seinere sto hytta ferdig. 

-Vi fikk ta over hytta hele to måneder før avtalt tid. Snekkerlaget jobbet utrolig godt, og alt gikk så fint, forteller Beate.

Nå ønsker de å rose hytteselger Svein Atle og byggeleder Trond Andre hos BoligPartner Lillehammer.

-Vi kan bare ikke få takket dem nok. De har rett og slett vært helt fantastiske hele veien og gitt oss veldig mange gode råd og innspill. Vi har lyttet til dem, forteller Beate. 

-Ja, det er ingen tvil om at vi har fått hjelp av dyktige fagfolk med lang erfaring. De har virkelig brydd seg om oss og hytteprosjektet vårt, fortsetter Kjetil.

Les alt om ny hytte fra BoligPartner her

Familien_berntzen_skeikampen.jpg Beate og Kjetil Berntzen sammen med barna Mille (7) og William (11)

Praktisk hytte med plass nok

Familien valgte å bygge hyttemodellen Ro 2, uten hems. 

-Grunnen til at vi gikk for denne hyttemodellen, er at den er så enkel samtidig som den er fin. Her er det ikke noe strass. Hytta har rette linjer og er veldig enkel i formen. Oppholdsrommet er i den ene delen og soverommene i den andre. Det passer helt perfekt for oss, forklarer Beate.

Hyttemodellen Ro 2  har et bruksareal på 86 kvadratmeter. Her er det tre soverom, et bad og en bod.

Beate og Kjetil har gjort noen justeringer sammenliknet med katalogmodellen. De har blant annet økt takhøyden i kjøkken- og stueområdet og byttet til større vinduer. Det er også satt inn vindu på badet, og det ene soverommet er gjort litt større. Utvendig har de valgt å trekke taket utover slik at de får en fin, overbygd uteplass.

Lange, late morgener på hytta

Noe av det aller beste med å være på hytta, er avbrekket fra hverdagen hjemme. På hytta er det alltid lange, rolige morgener. I tillegg er det mer kos, mer godteri og barna får lov til å være litt lenger oppe. 

-Det beste med å være på hytta, er å være masse sammen med familien, mener Mille (7år)

Mille (7) og William (11) stortrives på hytta på Skeikampen.

Siden overtakelsen har de hatt mange fine helger på hytta, og i sommerferien var de her i tre uker. 

-Vi kjente ikke til området før vi kjøpte hyttetomten. Så nå oppdager vi virkelig at det er mange fine ting å gjøre her på Skeikampen, uansett årstid, forteller Kjetil.

Det aller viktigste er å ha masse tid sammen. Hjemme løper dagene raskt av gårde, men på hytta senkes tempoet og det blir mye tid til spilling, lek og avslapping. Med ny hytte, er det ingenting som må males, repareres eller bygges. Nå er det bare å pakke hver sin lille bag og kjøre de 2,5 timene til hytta. Helt perfekt!

Å spille spill er en fin aktivitet for både store og små på hytta.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Les mer om Ro-hyttene

Her kan du klikke deg videre og lese mer om Ro-hyttene til BoligPartner. Dette er våre absolutt mest prisgunstige hyttemodeller.

Les mer her