Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~14 min

Ferdighytte på fjellet i ulike prisklasser

Mens noen ønsker å bygge stor ferdighytte på fjellet med plass til flere familier og venner er andre mest opptatt av utelek og friluftsliv. I BoligPartner tilbyr vi fjellhytter for alle behov og i ulike prisklasser.

Hyttemodell Gråhø

Bygge hytte på fjellet

Det er den store drømmen for mange av oss. Bare tenk å kunne sette seg i bilen - legge asfalt og hektisk hverdagsliv bak oss - mens vi setter kursen mot fjellhytta. Snart kjenner du roen komme og den rene fjell-lufta som friskt ønsker deg velkommen tilbake.

Foto fra stua i en kundetilpasset Bukkehø

Pris på ferdighytte til fjellet

Men hva må du betale for en fjellhytte? I BoligPartner har vi hytter i størrelse fra 27 kvadratmeter til 149 kvadratmeter.

Uansett hyttemodell er våre hyttekonsulenter alltid klare til å gi deg priser på hyttene samt hjelpe deg med å finne frem til hvilke hytter som passer best på tomten hvor du ønsker å bygge.  

Alle hytteleverandører har prislister som ramser opp priser på ulike hyttemodeller med sin standardleveranse. Utfordringen er likevel at disse prislistene ikke gir deg det totale bildet. Når de totale kostnadene skal regnes ut, må det tas hensyn til tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av grunnmur, ønskede oppgraderinger med mer. Disse kostnadene kan variere stort ut fra tomteforhold, beliggenhet, kundens ønsker osv.

Priseksempel for en ferdighytte på fjellet

Her gir vi deg et priseksempel på hyttemodellen Midthø.

Klikk her for å se prisen

Moderne ferdighytter til fjellet

Vi har hytter i ulike stilarter. Her viser vi deg noen av våre hytter med et moderne uttrykk som passer fint på fjellet

Se hvordan familien nyter fritiden på fjellhytta

-Når vi setter oss i bilen i Oslo og skal kjøre opp hit - da senker jeg skuldrene.....

Fjellhytter i flere størrelser

Noen drømmer stort – andre drømmer mindre. For å gjøre drømmen om egen fjellhytte enklere å nå har vi skapt flere og mindre varianter av en av de største hyttene våre Storstuggu (148 kvm)

Sjekk ut våre modeller Utsikten (120 kvm) , Bukkehø (96 kvm) og Midthø (78 kvm) fra BoligPartner sin karakter-serie. Lik sin storebror Storstuggu har disse hyttene de samme kvalitetene, signaturene og fasadeuttrykket som toppmodellen, men de er altså mindre i størrelse og pris. Karakter-serien byr på mange flotte hytter som for mange vil være ultimate modeller for deg som ønsker hytte på fjellet. 

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Pris og kostnader for å bygge hytte

Når du skal bygge ny hytte, har du flere alternativer å velge mellom.

Vi kan gi deg pris på:

  • Byggesett
  • Råbygg oppsatt
  • Ferdig hytte oppsatt

Vi ønsker å sette opp et totalregnestykke over hele byggeprosjektet ditt. I BoligPartner er dette en svært sentral del av kjøpsprosessen. Før du signerer kontrakt med oss, setter vi opp en økonomisk plan som inneholder alle elementene og kostnadene for å bygge hytta ferdig. Altså ikke bare hva selve hytta koster, men en rammeplan for hele ditt totale budsjett. 

Hytta vårt andre hjem

De drømte om en moderne, lys og luftig hytte med høy standard og god plass.

Les reportasjen her

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Ferdighytter på fjellet

Trives du aller best når du kan tilbringe fritiden din mellom fjellvann og vidder, tørr lyng og steiner. Med fjellsko på beina og jaktgeværet på skuldra.

Eller når du bare kan la timene gå mens du venter på napp i et av de vakre fjellvannene i nærheten. Eller kanskje din fritid ligger i skjærgården helt nede ved havgapet.

Se vår artikkel om sommerhytter fra BoligPartner.

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale fjellhytta for akkurat deg og din familie. Er du glad i friluftslivet? Da oppfordrer vi deg til å ta en nærmere kikk på våre smarte hytter i Birken-serien. 

Fritid_boligpartner.no1920x840_G (1).jpg

Finn din favoritthytte fra Tur-serien her

Familielykke med hems på hytta

Å bygge ny hytte med hems gir deg mange fordeler.

kke bare blir hytta enda mer trivelig, du får også utnyttet arealet maksimalt. Både Storåsen , Kvarstad , Skramstad og Midtfjellet fra tur-serienhar denne funksjonelle løsningen med hems. Praktisk og veldig smart. Det sikrer deg den ekstra plassen du trenger slik at du kan invitere med deg både familie og venner på hyttetur. Med to oppholdssoner i hytta kan barna eller ungdommen få sitt eget fristed. 

Takhøyden på hemsen er 1,89 meter på midten slik som i vår Birken-serie, oppleves hemsen som et godt sted å være hvor du slipper å måtte gå med bøyd rygg for å komme frem. 

Hytte med hems finner du i flere av våre hytteserier. Sjekk gjerne ut modellene Magna Ferentis , Gråhø med hems , Midthø og Bukkespranget.

Å bygge ny hytte med hems skaper ikke bare familielykke – det er også en god investering. 

Les hvorfor her

Familielykke-med-hems-paa-hytta_delebilde.jpg

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Bygge ny fjellhytte eller pusse opp en gammel hytte?

Eier du en eldre hytte på fjellet?

Kanskje en hytte dere har hatt i familien i mange år og som i dag står til din disposisjon? Det kan jo være slik at fritiden på hytta ofte går med til oppussing, vedlikehold og påbygging. Har du vurdert mulighetene for å erstatte den gamle hytta med en som er helt ny – på nøyaktig den samme hyttetomten? Det er mange fordeler ved å bygge ny hytte – men den beste av dem alle er for mange den herlige følelsen av å kunne slappe av på hytta. Her er alt i tipp, topp stand og du trenger ikke bruke feriedagene på oppussingsarbeid.

Moderne fjellhytter

Har du oppdaget våre aller nyeste hytter i vårt konsept V? Her kombinerer vi urnorske bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur.

Våre hytter V1 og V2 er spennende nyheter for deg som søker etter moderne hytter på fjellet. 

V1 er en smart liten hytte som her er plassert på en fin fjelltomt. Mange kunder etterspør slike små hytter som er store nok.

I hyttekonsept V velger vi den miljøvennlige malmfurua til våre hytter. Her sørger naturens egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling. Våre V-hytter gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye – akkurat hva bestemmer du.

Se så fint interiør

Her er en illustrasjon som viser interiør i våre V-hytter.

V_felles interiør_vs3.jpg

10 gode råd til deg

Hva bør du tenke på når du skal bygge ny hytte? Familien Kristiansen deler gjerne sine 10 beste råd med deg.

Se rådene her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac