Boligpartner

Halvor Bakke bygger hytte, DEL 2

Se hvordan det gikk da Halvor Bakke besøkte byggeplassen og fikk gå inn i sin egen hytte for aller første gang. 

Halvor Bakke på befaring

Da er tiden kommet for en hyttebefaring. En spent Halvor Bakke gleder seg til å se hytta forme seg på tomten og ikke minst få oppleve hvordan det er å gå inn i hytta han selv har designet – for aller første gang. 

– Dette er helt fantastisk og kjempegøy! Dere er kommet så langt. Og det er så ekstremt ryddig, rent og ordentlig her på byggeplassen. Det sier mye om dere snekkere og arbeidet dere gjør, roser Halvor Bakke.

Bilde av hytta Nue til Halvor Bakke - bilde er tatt i slutten av mai 2021.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Oppdaget nye muligheter

Det er BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol som bygger hytta til Halvor Bakke.

For selv om hytta foreløpig er et råbygg, er rominndelingen innvendig på plass. Dermed får man et godt inntrykk av størrelsen på rommene, planløsningen og ikke minst utsikten fra de ulike sonene i hytta. Halvor får godfølelsen med det samme.

– Jeg har vært veldig trygg på alt vi har gjort med denne hytteserien, og nå ser jeg virkelig at alt stemmer. Nå ser jeg tydelig hvordan rommene blir og hvor gode løsningen i hytta er, forklarer Halvor. 

Samtidig så oppdager han noen nye muligheter på loftsstua i hytta. 

– Her ser vi at det er naturlig plass til å bygge et ekstra gjestetoalett og samtidig åpner det seg opp en unik mulighet til å lage en bod her oppe. Så de endringene gjør vi nå, og da blir dette loftsrommet enda bedre – som en suite, forteller Halvor ivrig.

Halvor Bakke i samtale med Per-Egil Rese fra BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol.

En byggeprosess i rute

Per-Egil Rese er daglig leder for Bygg Team , BoligPartner sin erfarne forhandler på Gol. Det er de som nå bygger hytta til Halvor Bakke. Han forteller at alt sammen går veldig fint. 

– Her går det slag i slag. Snekkerne er dyktige og vi er godt i rute, forsikrer Per-Egil.

De ønsker å gjøre alt de kan for at alle sine kunder skal bli strålende fornøyde med sitt nye hus eller hytte. Så derfor strekker de seg alltid langt for å finne de beste løsningene. 

– Vi kan absolutt gjøre justeringer her på loftet slik at Halvor får inn et gjestetoalett og vask her oppe. Samt en ekstra bod. Det blir en fin endring som helt klart gir hytta en ekstra kvalitet, forsikrer Per-Egil.

Per-Egil Rese, daglig leder hos BoligPartner sin forhandler, Bygg Team på Gol.

Nå fortsetter snekkerarbeidet med å lage taket over uteplassen samt videre klargjøring innvendig slik at rørlegger og elektriker kan starte på sin jobb. Videre skal hytta få innvendig panel på plass og utvendig kledning mens mureren skal starte opp med pipe og peiser.

Halvor spent på kledningen

Halvor gleder seg veldig til fortsettelsen. Akkurat nå er han veldig spent på å se hvordan kledningen og fargen på hytta blir.

– Hytta skal beises, og jeg er veldig spent på hvordan uttrykket blir, forteller han.

Magefølelsen til Halvor er i alle fall veldig god. Han synes hytta er plassert flott på tomten.

– Hytta ligger litt opp i høyden og utsikten er nydelig. Fra spisestua ser vi ingen andre hytter, kun rett ut i naturen. Det er deilig, beskriver Halvor.

Bestill gratis magasin med priseksempler på hytter

Få rask tilgang til priseksempler på flere av våre mest populære hytter.