Boligpartner

Bygge hytte? Her er 10 gode grunner til å velge BoligPartner

Ønsker du å bygge ny hytte, men er usikker på hvilken leverandør du skal velge? Se våre 10 gode grunner for hvorfor du bør velge BoligPartner.

1. Vi tilbyr et bredt spekter av hytter

Ønsker du torvtak og hems, eller noe mer moderne og innovativt? I BoligPartner ønsker vi å tilby noe for alle. Vi bygger hytter ved sjøen og i fjellet, og vi har hytter som passer like godt ved fjorden som på vidda. Er du ikke helt fornøyd med planløsningen, tilpasser vi veldig gjerne denne slik at du får et fritidssted som passer dine behov og ønsker.

1920x840_toppbilde_hytter.jpeg

2. Vi har lokale salgskontorer i nærheten av kjente hyttedestinasjoner

Trygghet for deg som kunde er veldig viktig for oss. Derfor legger vi stor vekt på at vi skal ha fagkunnskap, erfaring og sterk lokal kjennskap. Når du har bestemt deg for hvor du ønsker å bygge hytte, ønsker vi at det skal være enkelt for deg å forholde deg til vårt lokale salgskontor i dette aktuelle området.

shutterstock_725992321.jpg

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

3. Vi er et trygt valg

Du kan trygt velge oss til å bygge ditt fritidshjem. Gjennom over 25 år i boligmarkedet har vi opparbeidet oss en bred erfaring og høy kompetanse. Vi er en solid aktør og en av Norges største bolig- og hyttebyggere.

Miljø-1254-JoakimMangen.jpeg

4. Bli med ut på visning

Vi vet hvor viktig det er for deg å kunne få besøke og oppleve våre hytter før du skal bygge ny hytte selv. Vi i BoligPartner har to fullverdige hytter til visning på Norsk Hyttesenter. I tillegg kan vi tilby deg private visninger flere steder i landet. Ta kontakt med oss.

Toppbilde-Midtho-Hellerud-1920x840-2.jpeg

5. Vi gir deg en økonomisk plan som viser alle kostnadene

Sluttsummen på ei hytte varierer ut fra beliggenhet, tomteforhold og dine ønsker om tilvalg. Vi vet det er vanskelig å få oversikt over alle disse elementene på egenhånd. Derfor er det lurt å snakke med en av våre hyttekonsulenter slik at du får en økonomisk plan med en totalsum for hele ditt byggeprosjekt før du skriver kontrakt med oss.

Artikkel_9.jpeg

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

6. Hvilke bestemmelser gjelder for din tomt?

Våre hyttekonsulenter kan undersøke muligheter og begrensninger som ligger i kommunens reguleringsbestemmelser for området der du har tomten din. Vi kan også ta en uforpliktende befaring på hyttetomta, og på denne måten kan vi kartlegge de beste løsningene og se nærmere på hyttemodeller etter dine behov.

Nysetra.jpeg

7. Vi bygger din hytte ute på tomten

Våre hytter bygges ikke i ferdige moduler eller elementer. Vi bygger din unike hytte ute på tomten din. I BoligPartner benytter vi precut-metoden slik at hver enkelt komponent har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. Det gir deg en kortere byggeperiode.

snekker.jpg

8. Du får produkter fra anerkjente norske leverandører

I BoligPartner har vi gjennomarbeidede standarder på hvordan våre hytter skal bygges og behandles, og vi bruker anerkjente norske leverandører som for eksempel dører fra Toten, materialer fra Skreia og Lillehammer, vindu fra Nordfjordeid og trapp fra Stryn. Dette er vi veldig stolte av.

Bukkespranget-mork-eksterior-oxi-2019-orginal-mork-omramming-utsnitt.jpg

9. Høy teknisk kompetanse

BoligPartner har en stor teknisk avdeling som hele tiden optimaliserer bygg ut i fra siste regelverk og tekniske forskrifter. Dette gjør at du som kunde slipper å bekymre deg for slike ting. Du skal bare tenke på hvordan du vil ha hytta, så skal vi hjelpe deg med resten.

Artikkel_3.jpeg

10. Kompetansesenter med alle fagmiljøer i samme hus

BoligPartner har landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Ved å ha et slikt kompetansesenter samlet på ett sted, får BoligPartner full kontroll på hele verdikjeden. Våre kunder setter stor pris på tryggheten dette gir.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?