Boligpartner
Bruksareal
51 m2
Antall soverom
1 soverom
Antall bad
1 bad

51 kvm og takhøyde på over fire meter

V1 gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye – akkurat hva bestemmer du.

Inngangspartiet til V1 er romslig med en god garderobeplass. Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. Du finner et stort og godt bad samt et større soverom som kan innredes på forskjellige måter. Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 30 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet, enten dette er soveplass til gjester eller generell lagringsplass. Ditt valg. 

Nøkkelopplysninger

BRA total:
63 m2
BRA hytte:
51 m2
P-rom:
51 m2
Bebygd Areal:
75 m2
L x B:
11.1 x 6.3 m
Soverom:
1
Bad:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
4

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Kundebilder

Se visning av hytte V1

Bruk vår 360 graders visning av hytta og studer den smarte planløsningen. Ved å klikke på "versjon" kan du se de ulike variantene av V-hyttene og få innblikk i de spennende tilvalgene du kan gjøre

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Illustrasjon av hytte Magna Ferentis.

Alle våre hytter kan endres

Har du funnet en fin hyttemodell, men trenger å gjøre noen justeringer på planløsningen? Det er ikke noe problem. Våre hytter kan tilpasses dine behov og tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her