Boligpartner
Bruksareal
86 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Prisgunstig hyttemodell med tre soverom

Hyttemodell Ro 2 har tre soverom og er 17 kvadratmeter større en lillebror Ro 1. Modellen er en av våre mest prisgunstige hytter og kan bygges både uten og med hems.

I Ro 2 har arkitektene tegnet inn totalt tre soverom samt en ekstra WC /bod. Hytta har et bruksareal på 86 kvadratmeter. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap og et moderne bad med plass til vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 37 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.

Hvis du ønsker, kan hytta bygges med hems.  Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det gir muligheten for opptil 10 ekstra sengeplasser. Gulvarealet til hemsen er på totalt 53 kvadratmeter. 

BRA total:
86 m2
BRA hytte:
86 m2
P-rom:
82 m2
Bebygd Areal:
96 m2
L x B:
12.4 x 7.6 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasadeskisser

Med hems som tilvalg

Se kundebilder av Ro 2

Det enkle hyttelivet

For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største. Ønsker du å ha et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det enkle hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme. Ro-hyttene passer godt til det enkle hyttelivet - dette er våre mest prisgunstige hyttemodeller

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.