Boligpartner
Bruksareal
86 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Prisgunstig hyttemodell med tre soverom

Hyttemodell Ro 2 har tre soverom og er 17 kvadratmeter større en lillebror Ro 1. Modellen er en av våre mest prisgunstige hytter og kan bygges både uten og med hems.

I Ro 2 har arkitektene tegnet inn totalt tre soverom samt en ekstra WC /bod. Hytta har et bruksareal på 86 kvadratmeter. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap og et moderne bad med plass til vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 37 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.

Hvis du ønsker, kan hytta bygges med hems.  Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det gir muligheten for totalt 12 sengeplasser på hytta. Da er fire av disse beregnet til hemsen. Gulvarealet til hemsen er på totalt 53 kvadratmeter. 

BRA total:
86 m2
BRA hytte:
86 m2
P-rom:
82 m2
Bebygd Areal:
96 m2
L x B:
12.4 x 7.6 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
D
Sengeplass:
12

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasadeskisser

Første påske i solveggen på hytta

Sola varmer i kinnene og det er lunt og koselig i hytteveggen. -Vi er veldig stolte og fornøyde over at denne hytta er vår. Nå skal vi bare nyte dagene og kose oss, forteller Kaja og Martin Schwencke.

Se bildene her

Med hems som tilvalg

Kundebilder fra Ro2

Se kundebilder av Ro 2

Det enkle hyttelivet

For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største. Ønsker du å ha et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det enkle hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme. Ro-hyttene passer godt til det enkle hyttelivet - dette er våre mest prisgunstige hyttemodeller

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.