Boligpartner
Bruksareal
69 m2
Antall soverom
2 soverom
Antall bad
1 bad

En prisgunstig hyttemodell 

Ro1 er en av BoligPartner sine mest prisgunstige hytter. Dette er en praktisk og oversiktlig modell som passer fint sammen med ønsket om det ekte hyttelivet. Her er det valgt løsninger som sikrer både et prisgunstig sluttprodukt samt en rask og effektiv byggeprosess.

Her får du mye hytte for pengene. 

Ro 1 har et bruksareal på 69 kvadratmeter. Ønsker du mer plass, kan du bygge denne hytta med hems. Hemsen vil få et gulvareal på 42 kvadratmeter som sikrer en større fleksibilitet. Hvis hytta bygges med hems, kan man totalt få 9 sengeplasser på hytta. Da er fire av sengeplassene beregnet til å være på hemsen.

Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av for eksempel turutstyr. 

For info om pris, ta direkte kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge. 

BRA total:
69 m2
BRA hytte:
69 m2
P-rom:
65 m2
Bebygd Areal:
78 m2
L x B:
10 x 7.6 m
Soverom:
2
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
9

Plantegninger og fasadeskisser

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Lavt strømforbruk i ny Ro-hytte

Vi har besøkt kundene Renate og Trond som har bygd Ro1 hytte med full hems. På ett helt år har familien på fire kun brukt 4.685 kWt. i hytta. Nå nyter de fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Se reportasjen her

Kundebilder av Ro1 med hems

Med hems som tilvalg

Det enkle hyttelivet

For mange av oss er det drømmen om det gode hyttelivet som er den aller største. Ønsker du å ha et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det gode hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme. Ro-hyttene passer godt til det ekte hyttelivet - dette er våre mest prisgunstige hyttemodeller

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her