Boligpartner
Bruksareal
69 m2
Antall soverom
2 soverom
Antall bad
1 bad

En prisgunstig hyttemodell 

Ro1 er en av BoligPartner sine mest prisgunstige hytter. Dette er en praktisk og oversiktlig modell som passer fint sammen med ønsket om det ekte hyttelivet. Her er det valgt løsninger som sikrer både et prisgunstig sluttprodukt samt en rask og effektiv byggeprosess.

Her får du mye hytte for pengene. 

Ro 1 har et bruksareal på 69 kvadratmeter. Ønsker du mer plass, kan du bygge denne hytta med hems. Hemsen vil få et gulvareal på 42 kvadratmeter som sikrer en større fleksibilitet. Hvis hytta bygges med hems, kan man totalt få 9 sengeplasser på hytta. Da er fire av sengeplassene beregnet til å være på hemsen.

Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av for eksempel turutstyr. 

For info om pris, ta direkte kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge. 

BRA total:
69 m2
BRA hytte:
69 m2
P-rom:
65 m2
Bebygd Areal:
78 m2
L x B:
10 x 7.6 m
Soverom:
2
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
9

Plantegninger og fasadeskisser

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Lavt strømforbruk i ny Ro-hytte

Vi har besøkt kundene Renate og Trond som har bygd Ro1 hytte med full hems. På ett helt år har familien på fire kun brukt 4.685 kWt. i hytta. Nå nyter de fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Se reportasjen her

Kundebilder av Ro1 med hems

Med hems som tilvalg

Det enkle hyttelivet

For mange av oss er det drømmen om det gode hyttelivet som er den aller største. Ønsker du å ha et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det gode hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme. Ro-hyttene passer godt til det ekte hyttelivet - dette er våre mest prisgunstige hyttemodeller

Illustrasjon av hytte Magna Ferentis.

Alle våre hytter kan endres

Har du funnet en fin hyttemodell, men trenger å gjøre noen justeringer på planløsningen? Det er ikke noe problem. Våre hytter kan tilpasses dine behov og tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her