V hyttene

V - et prisvinnende hyttekonsept

Bli kjent med vårt prisvinnende hyttekonsept V. Moderne hytter med et lite fotavtrykk.

I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til våre hytter. Her sørger naturens egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling.

Malmfurua har en høy andel av den fete kjerneveden som gir naturens egen impregnering mot vann og sopp. Og du får en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning på hytta.

Trematerialet har ulike fargenyanser i seg og på de mest værutsatte delene av hytta blir fasaden annerledes enn på mer beskyttede områder. Over tid skaper naturkreftene denne sølvgrå fargen som spiller så vakkert i harmoni med omgivelsene rundt hytta.

Vi er stolte av å trekke kulturhistorien med oss inn i nåtiden. Derfor bygger vi med tanke på fremtiden og gir deg Konsept V – med naturens egen motstandsdyktighet.

Kunsten å foredle vår unike norske kulturhistorie til anno 2019

Konsept V Brosjyre

Bestill gratis konseptbrosjyre

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se våre populære V-hytter her

Her kan du se nærmere på våre to spennende hyttemodeller i konsept V

Prisvinnende V-hytte

En V-hytte fra BoligPartner gikk helt til topps i kåringen "Årets hytteprosjekt 2021" Les mer om dette spennende hytteprosjektet, hvor V-hytta er bygget uten innlagt vann og strøm.
Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Prisvinnende hyttekonsept fra BoligPartner

Her kan du lese mer om vårt spennende hyttekonsept V
Bestill gratis konseptbrosjyre
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se vår visning av hyttekonsept V

Klikk deg frem og bruk vår 360 graders visning av V-hyttene så får du et godt innblikk i hvordan planløsningen er i disse hyttemodellene. Ved å klikke på "versjon" kan du studere ulike opsjoner for hyttene

Skreddersy med tilvalg

Våre arkitekter gjør det enkelt for deg å gjøre dine tilvalg slik at hytta blir akkurat slik du ønsker deg. For V-hyttene har BoligPartner skreddersydd fire ekstra tilvalg som du kan benytte deg av – hvis du ønsker. Her viser vi deg en illustrasjon av V-hytte som er oppgradert med tilvalg. Ønsker du mer informasjon om disse mulighetene og priser på dem, bestill vår konseptbrosjyre
Bestill gratis konseptbrosjyre
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

På lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.