Boligpartner

V-serien

V-hyttene - moderne hytter med et lite fotavtryk

Vi vet at du liker å være ute. Kunne sitte helt rolig og bare lytte til stillheten. I naturen finner vi alle mulige former og fasonger. Dette er viktig inspirasjon for våre arkitekter som lar V-hyttene gli sømløst inn i omgivelsene.

Hyttene i V-serien er elegante, lange og smale. Inspirasjonen til denne hytte-serien, hentet våre arkitekter fra treet. Se for deg tømmerstokken, så solid og stram. Med et øksehugg ser du bladet fyker inn gjennom barken – helt frem til treets kjerne – veden. Du finner igjen øksehugget i designet på flere av modellene i denne serien. Det gir vakre vinkler og spennende glassflater for naturlig utsyn. Store vinduer gjør at du føler deg i ett med omgivelsene utenfor. I enden av hytta har du en flott overbygd uteplass, slik at du kan sitte i ly for både vind og folk.

Se våre populære V-hytter her

Prisvinnende V-hytte

En V-hytte fra BoligPartner gikk helt til topps i kåringen "Årets hytteprosjekt 2021" Les mer om dette spennende hytteprosjektet, hvor V-hytta er bygget uten innlagt vann og strøm.

Se den prisvinnende hytta her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Historien om V-hyttene

Her kan du lese mer om hvordan V-hyttene våre ble skapt.

Les mer her

Skreddersy med tilvalg

Våre arkitekter gjør det enkelt for deg å gjøre dine tilvalg slik at hytta blir akkurat slik du ønsker deg. For V-hyttene har BoligPartner skreddersydd fire ekstra tilvalg som du kan benytte deg av – hvis du ønsker. Her viser vi deg en illustrasjon av V-hytte som er oppgradert med tilvalg. Ønsker du mer informasjon om disse mulighetene og priser på dem, ta kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge.

V2 opsjon eksteriør Oxi 2019 original.jpg Her ser du en illustrasjon av V-hytte som er oppgradert med tilvalg.
På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.