Boligpartner
Bruksareal
97 m2
Antall soverom
3 soverom

Moderne hytte med stilrene linjer og godt innhold

Magna Ferentis er en moderne og innholdsrik familiehytte som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og til sammen seks sengeplasser pluss fire på hemsen. På hytta inviteres naturen med inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene enten du ønsker å bygge hytte ved sjøen eller på fjellet. 

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra alle kanter. Her er det fint å varme seg etter dagens naturopplevelser som venter rett utenfor døra.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt, smart og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy og klær.

Interiørillustrasjon av hytte Magna Ferentis med vinterlandskap utenfor vinduene. Interiørillustrasjon av hytte Magna Ferentis med vinterlandskap utenfor vinduene.

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
104 m2
BRA hytte:
97 m2
P-rom:
92 m2
Bebygd Areal:
120 m2
L x B:
15.8 x 8.7 m
Soverom:
3
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Moderne Magna Ferentis har et luftig område for spisestuen og spennende vindusløsninger som strekker seg fra gulv til tak.

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.