Boligpartner
Bruksareal
97 m2
Antall soverom
3 soverom

Moderne hytte med stilrene linjer og godt innhold

Magna Ferentis er en moderne og innholdsrik familiehytte som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og til sammen seks sengeplasser pluss fire på hemsen. På hytta inviteres naturen med inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene enten du ønsker å bygge hytte ved sjøen eller på fjellet. 

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra alle kanter. Her er det fint å varme seg etter dagens naturopplevelser som venter rett utenfor døra.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt, smart og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy og klær.

Interiørillustrasjon av hytte Magna Ferentis med vinterlandskap utenfor vinduene. Interiørillustrasjon av hytte Magna Ferentis med vinterlandskap utenfor vinduene.

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
104 m2
BRA hytte:
97 m2
P-rom:
92 m2
Bebygd Areal:
120 m2
L x B:
15.8 x 8.7 m
Soverom:
3
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Moderne Magna Ferentis har et luftig område for spisestuen og spennende vindusløsninger som strekker seg fra gulv til tak.

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.