Boligpartner
Bruksareal
96 m2
Antall soverom
4 soverom

Hytte med høy takhøyde

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser.

Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke. 

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

 Gulvarealet til hemsen er på 10,4 kvadratmeter.

Bukkehø er en populær modell med en flott planløsning som skaper fine soner i hytta. Her ser vi litt av kjøkkenet, spisestuen og stua. Interiørillustrasjon av hyttemodellen Bukkehø

Se alle våre klassiske hytter i Karakter-serien

BRA total:
109 m2
BRA hytte:
96 m2
P-rom:
89 m2
Bebygd Areal:
123 m2
L x B:
14.8 x 9.7 m
Soverom:
4
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
9

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.

Kundebilder - her kan du se noen bilder av en kundetilpasset Bukkehø

Kundebilder - bli inspirert av disse flotte bildene