Boligpartner
Bruksareal
62 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Med hems og mange soveplasser

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom. 

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

BRA total:
74 m2
BRA hytte:
62 m2
P-rom:
62 m2
Bebygd Areal:
87 m2
L x B:
12.9 x 6.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Plantegninger og fasader

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Skreddersy med tilvalg

Våre arkitekter gjør det enkelt for deg å gjøre dine tilvalg slik at hytta blir akkurat slik du ønsker deg. For V-hyttene har BoligPartner skreddersydd fire ekstra tilvalg som du kan benytte deg av – hvis du ønsker. Her viser vi deg en illustrasjon av V-hytte som er oppgradert med tilvalg. Ønsker du mer informasjon om disse mulighetene og priser på dem, bestill vår konseptbrosjyre.

V2 opsjon eksteriør Oxi 2019 original.jpg

Kundebilder

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Se visning av hytte V2

Bruk vår 360 graders visning av hytta og studer den smarte planløsningen. Ved å klikke på "versjon" kan du se de ulike variantene av V-hyttene og få innblikk i de spennende tilvalgene du kan gjøre.

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.