Boligpartner
Bruksareal
85 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter

Rett og slett hyttekos. Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold.

Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.  Gulvarealet til hemsen er på 22,8 kvadratmeter.

Hytta Bukkespranget er pyntet til julefeiring med juletre, adventstjerner i vinduene og juledekket spisebord. Stua i hytte Bukkespranget er pyntet til julefeiring
BRA total:
91 m2
BRA hytte:
85 m2
P-rom:
81 m2
Bebygd Areal:
104 m2
L x B:
13.6 x 10 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
D
Sengeplass:
9

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Stua i hytta Bukkespranget er koselig og man kan sitte i sofaen og kikke ut av vinduene som strekker seg fra gulv til tak.

Alternativ planløsning av Bukkespranget

Kundebilder av Bukkespranget

Alternativ planløsning der kjøkkenet er flyttet til tv-stua

En flott, kundetilpasset Bukkespranget

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Slik har noen kunder det i sin Bukkespranget

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Se denne flotte, kundetilpassede Bukkespranget

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.