Boligpartner
Bruksareal
76 m2
Antall soverom
2 soverom
Antall bad
1 bad

Hytte med stor plass til familie og venner

Storåsen fra Tur-serien er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells.

Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområde på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet. 

Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Hemsen gir deg ekstra fleksibilitet og er en god tumleplass for de minste eller flere soveplasser.  Gulvarealet til hemsen er på 45,5 kvadratmeter.

BRA total:
77 m2
BRA hytte:
76 m2
P-rom:
70 m2
Bebygd Areal:
89 m2
L x B:
11.8 x 7.3 m
Soverom:
2
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Storåsen i Karakter-signatur

Storåsen er et godt eksempel på en hytte hvor det fungerer fint å bytte signatur. Planløsningen er nesten uforandret, men hemsgulvet er dratt helt ut i arken slik at man får stor plass og gode lysforhold i det midterste rommet på hemsen.

La deg inspirere av å se en nybygd Storåsen

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Se på disse kundebildene av en nybygd Storåsen

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.