Boligpartner
Bruksareal
78 m2
Antall soverom
3 soverom

Hytta Midthø har hems og tre soverom

Denne populære hyttemodellen har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur. Gulvarealet til hemsen er på 10,3 kvadratmeter.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Midthø - Rubetødnane - eksteriør sommer.jpg Hytte Midthø her illustrert i sommerdrakt

Se alle våre klassiske hytter i Karakter-serien her

BRA total:
91 m2
BRA hytte:
78 m2
P-rom:
71 m2
Bebygd Areal:
104 m2
L x B:
11.8 x 9.7 m
Soverom:
3
Innvendig bod:
2
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Slik ser det ut på innsiden av hyttemodell Midthø

Kundebilder - Her kan du se bilder av premiehytta i Farmen 2018. Dette er modellen Midthø

Besøk Midthø - du er velkommen til å oppleve Midthø på Norsk Hyttesenter, Hellerud.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Kundebilder - her kan du se bilder av en kundetilpasset Midthø

Kundebilder - se disse bildene fra en Midthø