Karakter hytter

Klassiske hytter i et tidsriktig preg

I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

Hyttene er laget for å passe alle – både de som ønsker seg en liten sportshytte, og de som ønsker seg en hytte hvor flere generasjoner kan være på tur sammen.

Karakter-serien inneholder både små og store hytter. Lys og luft er et viktig element for en hytte. Karakter-hyttene våre utnytter dette til det fulle, og alle har store og mange vinduer.

Smarte planløsninger som utnytter hyttenes areal på en god måte er derfor gjennomgående for serien.

Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hytter i Karakter-serien

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.