Boligpartner
Bruksareal
65 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Tidsriktig hytte med plass til hele familien

Raudfjellet er en moderne hytte fra Tur-serien i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta.


Hytta består av både tre soverom, bad/vaskerom samt et veldig hyggelig kjøkken- og stueområdet. Hytta har også en praktisk, utvendig bod - perfekt for den aktive familien.

Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.

BRA total:
65 m2
BRA hytte:
65 m2
P-rom:
60 m2
Bebygd Areal:
76 m2
L x B:
9.9 x 7.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
7

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Kundebilder fra en Raudfjellet

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Her kan du se bilder fra en nybygd Raudfjellet

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.