Boligpartner
Bruksareal
65 m2
Antall soverom
2 soverom
Antall bad
1 bad

Moderne hytte med hems - kan enkelt forlenges slik at hytta blir større

Velkommen inn i Kvarstad - en moderne hytte som du kan få i størrelse fra 65 - 73 kvm. Som standard er hytta 65 kvm, men hvis du trenger mer plass er det enkelt å fikse.

Som standard har denne hytta et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Hvis du ønsker mer plass, er dette enkelt å løse. Hvis du for eksempel forlenger Kvarstad med 120 cm, vil størrelsen øke fra 65 kvm til 73 kvm. Om du trenger mer rom, kan du forlenge hytta med 240 cm. Da får du en hytte på 81 kvm. I BoligPartner tilpasser vi alltid våre hytter etter kundes ønsker og behov. Bare ta kontakt med oss - vi bistår deg slik at du får den størrelsen som du trenger.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet med mulighet for ekstra soveplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.

BRA total:
65 m2
BRA hytte:
65 m2
P-rom:
55 m2
Bebygd Areal:
76 m2
L x B:
9.9 x 7.3 m
Soverom:
2
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
6

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

VR-visning av Kvarstad

Ta på deg VR-briller eller klikk deg frem i hytta selv. Nå kan du få oppleve Kvarstad-modellen fra innsiden.

Se bilder fra en kundetilpasset Kvarstad

Se også disse bildene fra en kundetilpasset Kvarstad

La deg inspirere av disse flotte kundebildene fra Kvarstad

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Bilder fra Kvarstad bygget på Sjusjølia i Innlandet

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.