Boligpartner
Bruksareal
108 m2
Antall soverom
4 soverom

Moderne hytte med fire soverom og hems

Rene linjer, hovedfasade i glass, et karakteristisk pulttak og en svært god utnyttelse av hyttas 108 kvadratmeter kjennetegner Foris – en moderne drømmehytte utviklet for flate tomter.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen på hovedplanet med langbordet sentralt plassert, utgjør hjertet i Foris. Rommet har en fantastisk takhøyde som åpner opp mellom hemsplanet og hovedplanet. I tillegg til stue og kjøkken, kan Foris skilte med fire soverom som tilsammen gir åtte sengeplasser, bad/vaskerom, gang og en stor sportsbod med egen inngang. Arealet til hemsen er på til sammen 29 kvadratmeter.

Stemningsfull illustrasjon som viser uteplass til hyttemodell Foris på vinterstid. Det er fyr i bålpanna. Stemningsillustrasjon fra utemiljø ved hytte Foris på vinterstid

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
115 m2
BRA hytte:
108 m2
P-rom:
99 m2
Bebygd Areal:
96 m2
L x B:
10.6 x 9.1 m
Soverom:
4
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Illustrasjon som viser spisestuen i hyttemodellen Foris. Her er det høyt under taket og lyst.
Illustrasjon av hytte Magna Ferentis.

Alle våre hytter kan endres

Har du funnet en fin hyttemodell, men trenger å gjøre noen justeringer på planløsningen? Det er ikke noe problem. Våre hytter kan tilpasses dine behov og tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Se bilder av vår visningshytte Foris på Norsk Hyttesenter, Hellerud

Kundebilder - la deg inspirere av denne flotte kundetilpassede utgaven av Foris