Boligpartner
Bruksareal
108 m2
Antall soverom
4 soverom

Moderne hytte med fire soverom og hems

Rene linjer, hovedfasade i glass, et karakteristisk pulttak og en svært god utnyttelse av hyttas 108 kvadratmeter kjennetegner Foris – en moderne drømmehytte utviklet for flate tomter.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen på hovedplanet med langbordet sentralt plassert, utgjør hjertet i Foris. Rommet har en fantastisk takhøyde som åpner opp mellom hemsplanet og hovedplanet. I tillegg til stue og kjøkken, kan Foris skilte med fire soverom som tilsammen gir åtte sengeplasser, bad/vaskerom, gang og en stor sportsbod med egen inngang. Arealet til hemsen er på til sammen 29 kvadratmeter.

En stemningsfull illustrasjon som viser uteplass ved hyttemodellen Foris. Det er fyr i bålpanna og fin kveldsstemning. En stemningsfull illustrasjon som viser uteplass ved hyttemodellen Foris. Det er fyr i bålpanna og fin kveldsstemning.

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
115 m2
BRA hytte:
108 m2
P-rom:
99 m2
Bebygd Areal:
96 m2
L x B:
10.6 x 9.1 m
Soverom:
4
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Illustrasjon som viser spisestuen i hyttemodellen Foris. Her er det høyt under taket og lyst.
Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Se bilder av vår visningshytte Foris på Norsk Hyttesenter, Hellerud

Kundebilder - la deg inspirere av denne flotte kundetilpassede utgaven av Foris