Boligpartner
Bruksareal
148 m2
Antall soverom
5 soverom

Hytta Storstuggu er en storstue av de sjeldne

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil ti sengeplasser.

I tillegg til soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren. Hytta har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

Stuen i hytte Storstuggu

Klikk her for å se alle våre klassiske hytter i Karakter-serien

BRA total:
152 m2
BRA hytte:
148 m2
P-rom:
133 m2
Bebygd Areal:
170 m2
L x B:
19.6 x 11.5 m
Soverom:
5
Innvendig bod:
4
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Se film av Storstuggu

Møt familien som realiserte sin hyttedrøm med å bygge Storstuggu.

Velkommen på innsiden av hytte Storstuggu

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Storstuggu med sokkel.

Kundebilder - se denne fine varianten av Storstuggu

Foto av kundetilpasset Storstuggu

Kundetilpasset Storstuggu - se bilder her

Bli inspirert av denne varianten av Storstuggu