Erfaringer med ferdighus

Vi har spurt noen av våre kunder om å dele sine erfaringer med å bygge nytt hus og ny hytte med oss i BoligPartner.

Siden oppstarten for snart 30 år siden, har vi i BoligPartner realisert tusenvis av boligdrømmer og hyttedrømmer for kunder over hele landet. Helt fra første dag har vi hatt fokus på kvalitet, design og dyktighet. I dag har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Det gir kvalitet i alle ledd.

Det er alltid veldig stas for oss å få lov til å komme på besøk hos våre kunder, etter at de har flyttet inn. Bli med på innsiden, se hvordan de har fått det og hør de fortelle om sine erfaringer med å bygge nytt.  

Drømmekjøkken i nytt hus

Bli med hjem til Linda-Mari og Erik Mytting. De har bygd husmodellen Raumarheim, og er strålende fornøyde med både sitt nye herskapelige kjøkken og BoligPartner som leverandør.

Bygde hus med utleie

Bli med hjem til Julie og Ketil som forteller om hvorfor og hvordan de skapte en utleiedel på 100 kvadratmeter i underetasjen på sitt BoligPartner-hus
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nyter vinteren i et lunt hjem

Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Et trygt fristed

Hytta i Sirdal er blitt et trygt fristed for hele familien. Se filmen og hør familien fortelle deres erfaring med å bygge ny hytte med BoligPartner

Bygge hytte - se familien råd her

Hva bør du tenke på når du skal bygge ny hytte? Familien Kristiansen deler gjerne sine ti beste råd med deg.

Bygde nytt hus med utleie og fikk lavere bokostnader

Tenk deg å kunne flytte inn i ditt eget splitter nye hus – og samtidig få lavere bokostnader enn det du hadde tidligere. Det ble resultatet da eiendomsmegler Nils Helge Kirkbakk bygde seg nytt, moderne hus med utleie.

Bygde drømmehuset på 354 kvm stor tomt

Bli med hjem til denne familien som deler sine erfaringer med å skreddersy et drømmehus som skulle passe inn på en liten tomt.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygde hytt hus i egen hage

Ved å skille ut en del av hagen sin, kunne Olav og Anne Slettnes bygge seg et helt nytt hus på gratis tomt. Les deres erfaringer her.

Erstattet råttent hus med splitter ny fritidsbolig

Planen var egentlig å pusse opp hele det gamle huset fra slutten av 1700-tallet. I dag er Mona Johnsen og Espen Monsrud svært lettet over at de i stedet valgte erstatningshytte og bygde nytt.

Se familiens flotte uteplass

Bli med hjem til familien og hør deres erfaringer med å bygge nytt herskapelig hus og etablere en nydelig uteplass

Endret vinduene på ferdighuset

Denne utsikten fortjener ekstra store vinduer. Se hvordan familien endret på ferdighuset Sagatun slik at de fikk akkurat de vinduene de ønsket seg

Bygde ferdighuset familien drømte om

Familien deles sine erfaringer etter at de bygde drømmehuset Raumarheim

Bygde Ro-hytte på Skeikampen

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker