Boligpartner

Trygghet hele veien med BoligPartner

Da Monica og Pehr Zetterstrøm skulle realisere boligdrømmen, falt valget på BoligPartner og husmodellen Taranto. Med god hjelp fra sitt lokale salgskontor i Ski/Moss opplevde de trygghet i sine valg under hele prosessen.

- Dette er drømmen vår. Med små barn har vi lenge kjent på behovet for større plass, og vi har hele tiden drømt om å bygge et nytt hus. Da vi fant tomta og skjønte at det lot seg gjøre, så var det drømmen, forteller Monica.

Når vi snakker med ekteparet, er byggeprosjektet i sluttføringen med maling, flis- og gulvlegging. Om noen få uker flytter familien inn.

At de falt for tomten i Larkollen, er ikke vanskelig å skjønne. Oppå et lite fjell, med skogen rundt og fjorden bak lå alt til rette for å realisere boligdrømmen og leve et trygt og godt familieliv.

Tilpasset Taranto Larkollen2.jpg

Tomta ligger vakkert til oppå et fjell.

Boligkonsulenten var rådgiver allerede før tomtekjøpet

Kontakten med BoligPartner ble etablert etter at de oppdaget tomten som lå til salgs på Finn. For å få trygghet før et eventuelt tomtekjøp, tok de kontakt med boligkonsulent Fredrik Dammen hos BoligPartner Ski/Moss.

- Min rolle i denne fasen var å bidra som rådgiver, å gi dem trygghet før de eventuelt skulle kjøpe tomta for å bygge. Jeg var ute på tomta og kunden hadde et uforpliktende møte med en graver. Etter dette kunne jeg presentere et kostnadsbilde, forteller boligkonsulenten.

Da tomtekjøpet var realisert, var jakten på drømmehuset i gang. I utgangspunktet hadde Monica og Pehr sett for seg en klassisk enebolig, men i møte med boligkonsulenten fikk de presentert den moderne husmodellen Taranto. Da de skjønte at boligen kunne skreddersys, ble valget tatt. For selv om de likte arkitekturen på huset, passet ikke planløsningen så godt til Monica og Pehrs ønsker og behov.

Taranto town house eksteriør Siggsoft 2019 original.jpg

Illustrasjonsbilde av husmodellen Taranto fra BoligPartner sin Moderne-serie.

Fleksibelt med ferdighus - garasjen ble soverom

Pehr og Monica fikk tegnet om huset, og gjorde om på planløsningen både i første og andre etasje med hjelp fra boligkonsulenten og BoligPartners arkitekter. Vegger ble flyttet, rom byttet plassering, og garasjen, som i opprinnelig planløsning er en del av bygningskroppen, ble byttet ut til fordel for soverom og vaskerom.

Tilpasset Taranto Larkollen. Original planløsning 1. etasje.jpg

Illustrasjonen viser original planløsningen av 1. etasje i husmodellen Taranto.

Det er nemlig slik at BoligPartner sine arkitekter kan tegne om huset for å skreddersy planløsningen til å passe både behovene og tomten. Boligkonsulent Fredrik har vært bindeleddet mellom ekteparet og arkitektene.

- Jeg har vært veldig opptatt av at vi skal ha fire soverom, to bad og vaskerom. I tillegg har det vært viktig med en god, åpen plass i stuen som har plass til spisebord, slik at vi kan ha selskap. Det er helt utrolig hvor mye man kan flytte på og gjøre om, sier Monica.

Tilpasset Tanato Larkollen. Tilpasset planløsning 1. etasje.jpg

Illustrasjonen viser kundetilpasset planløsning, etter at Monica og Pehr fikk tegnet om 1. etasjen.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

BoligPartner har turt å gi råd

Monica forteller at det er mye som har blitt til underveis i prosessen. Det har vært mange møter, telefoner og e-poster. Når ekteparet har følt usikkerhet, har de benyttet seg av kompetansen hos boligkonsulenten og fagfolkene som har jobbet med boligen.

- Det som har vært veldig fint underveis er at både BoligPartner, med Fredrik spissen, og fagfolkene som har vært involvert under byggingen har turt å gi oss råd. De har lyttet til hva vi har ønsket og presentert løsninger som passer oss. Når vi har stått fast og vært usikre i ganske omfattende prosesser, har de gitt oss råd basert på sine erfaringer og hva de synes er fint, sier Monica.

Zetterström1.jpg

Pehr og Monica Zetterström med boligkonsulent Fredrik Dammen fra BoligPartner Ski/Moss.

Trygg boligveiledning gjennom snart 30 år

Med snart 30 års erfaring har BoligPartner bistått med å gi gode råd og trygghet i over 15.000 hus- og hytteprosjekter. Den erfaringen har familien Zetterström hatt god nytte av i en prosess der det er mange valg som skal tas.

- BoligPartner har ikke bare servert oss drøssevis av valg og bedt oss plukke ut det vi vil ha. De har stilt oss relevante spørsmål der vi har måttet tenke oss om og vurdere løsningene opp mot hvordan det vil fungere i hverdagen. Det har hjulpet oss veldig å se og vurdere løsninger på nye måter, sier Monica.

- Det er kjempeviktig å ivareta kundens behov. Det er tross alt de vi skal bygge drømmeboligen for – det er ikke for oss selv, konstaterer boligkonsulent Fredrik.

Snakket mer med boligkonsulenten enn ektemannen

Pehr reiser mye i forbindelse med jobben, og er i perioder borte fra hjemmet over flere dager. Fredrik har derfor vært spesielt viktig for ekteparet i prosessen både før og under bygging.

- De første seks ukene etter at vi hadde kjøpt tomta snakket jeg faktisk mer med Fredrik enn jeg gjorde med Pehr. Fredrik har vært utrolig flink til å følge oss opp, å få oss til å føle at vi var førsteprioritet. Når vi har hatt spørsmål, har de blitt besvart med det samme eller tatt tak i for å bli fulgt opp. Alltid med holdningen om at det går kjempefint, ikke noe problem, det skal vi sjekke opp, sier Monica. 

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.