Boligpartner

Bygde husdrømmen på 105 kvadratmeter

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~3 min

Luftig følelse her i dette flotte rommet i husmodellen Asti, et moderne ferdighus på kun 105 kvm. Luftig følelse her i dette flotte rommet i husmodellen Asti, et moderne ferdighus på kun 105 kvm.

Med sine store glassflater og en takhøyde på hele 3,6 meter, er dette sosiale rommet hjemmets hjerte i huset til Celine og Fredrik.

Celine Andersen og Fredrik Klock Nilsen koser seg i nytt hus med alt samlet på ett plan. Kjøkkenet i huset er fra Sigdal og fontene heter "Uno Palett" i fargen Marrakesh. Veggene i rommet er malt i fargen Macchiato.

Det er lyst og lekkert hjemme hos Celine Andersen (26) og Fredrik Klock Nilsen (29). Paret trives veldig godt i sitt moderne hus, beliggende på en 600 kvadratmeter stor hjørnetomt i Elverum. 

Husmodellen heter Asti . Dette er et smart vinkelhus i en etasje med et bruksareal på 105 kvadratmeter. Huset rommer hele tre soverom, et stort bad med en skjermet vaskeromsløsning, en ekstra WC, bod og ikke minst det flotte allrommet på hele 46 kvadratmeter.

Utvendig bilde av husmodellen Asti - et av våre små ferdighus som rommer mye. Utvendig bilde av husmodellen Asti - et av våre små ferdighus som rommer mye.

Falt for huset med en gang

Allerede første gang paret så illustrasjoner av husmodellen visste de at denne boligen passet dem. Her fikk de akkurat den moderne stilen som de liker så godt, samtidig som planløsningen rommer alt de ønsket seg.

Se alle bildene og les hele reportasjen i vår huskatalog

Vi har mange inspirerende bilder fra det flotte huset til Celine og Fredrik. Disse finner du i vår huskatalog.

Bestill katalogen gratis - få masse boliginspirasjon - og se alle våre husnyheter.

Asti er et moderne hus i vinkel som gjør at du får en uteplass godt skjermet for vinden.