Boligpartner

Slik ser familiens drømmekjøkken ut

Åpent, lyst og herskapelig. Slik kan kjøkkenet hjemme hos Linda-Mari og Erik beskrives. Sammen med en vakker kakkelovn som selve smykke i rommet, er dette kjøkkenet hjertet i familiens nybygde Raumarheim.

Det er kun noen få uker siden familien Mytting flyttet inn i sin herskapelige Raumarheim på Braskereidfoss i Våler kommune. I flere år har de planlagt hvordan deres nye hovedhus på gården skulle være. Sammen med BoligPartner har de nå skapt drømmehuset hvor lille Theodor (2) skal vokse opp.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Det viktige kjøkkenet

Et av de aller viktigste rommene i hjemmet deres er kjøkkenet.

– Det er i kjøkkenet og stua vi tilbringer mest tid sammen. Vi elsker den åpne løsningen her og bestemte oss tidlig for kjøkkenet Herregaard fra Sigdal. Det har så mange fine detaljer, forteller Linda-Mari. 

– Ja, vi føler at dette er et tidløst kjøkken som passer både huset, gården og oss veldig fint, legger Erik til.

Smykket i rommet

Selve smykket i kjøkkenet er den vakre, hvite kakkelovnen. Akkurat en slik ovn har stått høyt på ønskelisten til Linda-Mari.

– Kakkelovnen er min drøm. Jeg har alltid ønsket meg den, og endelig ble det mulig å få det til. Men det blir nok ingen bursdagsgaver eller blomster på meg i årene som kommer, ler hun mens hun kikker bort på mannen Erik.

Kakkelovnen passer perfekt inn i den herskapelige husstilen som ekteparet har valgt.

– Dette er en investering som alltid vil følge huset vårt, og som vil gi oss lun og god varme på vinteren selvfølgelig, sier Linda-Mari. 

(Teksten fortsetter under bildegalleriet)

Se de flotte bildene fra kjøkkenet

Vurderte å totalrenovere hjemgården

Da ekteparet flyttet inn på hjemgården til Erik, var egentlig planen at de skulle renovere det hundre år gamle gårdshuset. Dette var et stort og flott hus, men dessverre bar det preg av sin alderdom. 

– Vi måtte faktisk ha totalrenovert hele bygget. I dag er jeg utrolig glad for at vi valgte å rive og i stedet bygge nytt hus, forteller Erik.

Valg av husleverandør var ikke vanskelig synes ekteparet. Det måtte bli BoligPartner.

– Med BoligPartner kan man tilpasse husmodellen til sine egne ønsker og behov. I tillegg vet vi at BoligPartner har topp leverandører på alle materialene til huset. Og de samarbeider med håndverkere som vi kan stole på, sier Linda-Mari, som spesielt ønsker å rose de dyktige snekkerne som har vært både nøye og effektive.

–Ja, vi har kunnet lene oss tilbake og følt oss trygge gjennom hele byggeprosessen, slår Erik fast.

– Når man skal låne så mye penger i banken for å bygge drømmehuset, så føles det trygt å bruke en stor og seriøs leverandør som BoligPartner, forklarer Linda-Mari.

Begge to er også veldig godt fornøyde med valget av husmodellen Raumarheim. De gikk for herskapelige detaljer, både ute og inne. De valgte saltak i stedet for valmet tak, fjernet svalgangen og tegnet inn et romslig vindfang i stedet. Videre inneholder huset deres fire store soverom, tre walk-in garderober, to bad, eget vaskerom med dør ut, stor sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra TV-stue oppe i 2. etasje, samt rikelig med bodplass.

Bygget i tre. Som skapt for små og store kokker.

Les mer om de største kjøkkentrendene i nytt hus

Les mer her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Raumarheim - familiens favoritthus

Raumarheim er et av de aller mest populære husmodellene til BoligPartner. Les mer om familiens favoritthus her

Klikk deg videre her