Boligpartner

Se familiens flotte uterom

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 05. desember 2023
Lesetid: ~3 min

Prato_uteplass_huskatalog2023_3.jpg Marie og Emil Breen trives godt ute i hagen til sitt nye hjem

Allerede før de kjøpte tomta, hadde Emil Breen planen klar for hvordan de skulle forvandle en skrå, steinete tomt om til et privat sommerparadis.

Prato_uteplass_huskatalog2023_2.jpg Her ser du litt av den flotte eiendommen til familien Breen.

Innerst på tomta, godt tilbaketrukket fra boliggata åpner det seg opp et lite sommerparadis. Her nyter Marie (32) og Emil (32) Breen sommerdagene sammen med de to små guttene deres.

I hagen er det nå et stilig utekjøkken med benkeplate og vask i støpt betong, egenbygde møbler, stor hagestue, smarte plattinger, lekeplasser og sjarmerende vannspeil. Alt sammen har de planlagt og bygget selv. Snart kommer det flere frodige bed, belegningsstein og kanskje også et koselig drivhus. 

-Vi er kontormennesker begge to, men hvis man bare planlegger godt og prøver seg litt frem så kan man skape mye selv, forteller Emil.

Prato_uteplass_huskatalog2023_1.jpg Husmodellen til Marie og Emil heter Prato

Bestill gratis huskatalog og se alle de fine bildene fra familiens sommerparadis

I vår huskatalog kan du bli med hjem på hagebesøk til familien. Se hvor flott de har fått det og les mer om hvordan de har gått frem for å skape dette herlige uterommet.

Lucca er et drømmehus for deg som ønsker et stort funkishus med mange muligheter. Her på illustrasjonen presenteres huset i kveldsstemning med svømmebasseng i hagen.

Hus med lune uterom

Les mer her