Boligpartner

Bygde drømmehuset på 354 kvm stor tomt

Se hvordan familien fikk skreddersydd sitt moderne drømmehus fra BoligPartner med alle fasiliteter en familie ønsker seg på en tomt som kun er 354 kvadratmeter.

Utsikten fra terrassen kan ikke beskrives med ord. Den er bare helt magisk. Tenk å kunne nyte ettermiddagssola her mens båtlivet leker der ute i horisonten. Det var riktignok litt vanskelig å forestille seg hvordan husdrømmen skulle bli til slutt den gangen Yngve Nilsen og Lise Frøysa kjøpte denne boligtomten på 354 kvadratmeter i Alversund utenfor Bergen.

2748-Alverstad.jpeg

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Se film fra huset

Denne dronefilmen viser deg hvordan huset og uteområdet er løst på tomten som kun er 345 kvadratmeter stor.

-Tomten så ut som en knaus med stein og var veldig liten. Samtidig ligger den utfordrende til midt i en sving, forteller Yngve.

-Ja, det var vanskelig å se potensialet og forstå at de skulle få plass til hele huset ute på tomten, fortsetter Lise.

Skreddersydde løsninger

I tett samarbeid med BoligPartner sin forhandler i området startet familien å planlegge drømmehuset. Det skulle blant annet ha:

  • Integrert dobbeltgarasje
  • Fire soverom
  • To bad
  • Stort sosialt kjøkken
  • Vaskerom
  • Vinterhage
  • Moderne uttrykk med store vinduer

-Vi ønsket oss verdens største hus på verdens minste tomt, slår Yngve fast.

Men ingenting er umulig, bare man planlegger godt slik at man får utnyttet alle tilgjengelige kvadratmetre. 

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Se de flotte bildene

Her kan du se et bildegalleri med bilder av det flotte huset - la deg inspirere og se de smarte løsningene for uteområdet.

Fikk ting til å fungere

Lise og Yngve er imponert over hvordan BoligPartner og deres forhandlerkontor klarte å finne løsninger på alle utfordringer. De lyttet til deres ideer og fikk planløsningen til å fungere for hele familien. Huset ble til slutt på 189 kvadratmeter og har fått to innganger, både i underetasjen og på hovedplanet.

-Huset er en perle. Vi klarte å skreddersy et hus som har det moderne uttrykket vi ønsket oss, men som samtidig er koselig og lunt innvendig, forteller Lise og Yngve. 

Spesielt glade er de blitt i det store kjøkkenet og den flotte sosiale sona i husets hovedetasje. Her er det mye glass i front som gir en herlig panoramafølelse. Stua er ikke så stor, men det er luftig og høyt under taket. For dem er stua deres eget fyrtårn. De elsker også vinterhagen utenfor med grovkjøkken og vegger i glass. Det passer veldig godt i Vestlandsvær, for her er nydelig å kunne sitte ute selv om det er både vind og regn. 

Hage uten gressplen

Hagen er veldig nøye gjennomtenkt slik at alle kvadratmeter rundt husveggene blir benyttet. Det er skapt fine og vedlikeholdsfrie løsninger med naturmur og belegningsstein. Det finnes ikke gress i hagen, men ved hjelp av blomsterbed, busker og hekk sikres den grønne følelsen.

-Vi har 1,5 mål med gressplen på hytta vår, så det er ikke noe savn for oss at det ikke er plen her hjemme. I stedet har vi frukttrær og mange bærbusker, forteller Yngve. 

-Vi klyper oss i armen og er sjeleglade for at vi har fått til denne husdrømmen. Det er nesten for godt til å være sant så vi er veldig glade for at vi turte å hoppe uti det, avslutter Lise. 

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Mer inspirasjon til deg

Klikk deg videre til vår samleside med masse eksempler og informasjon om hvordan du kan realisere boligdrømmen på en liten tomt

Klikk deg videre her