Boligpartner

Skreddersydde sin moderne boligdrøm

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 05. desember 2023
Lesetid: ~3 min

Aragona_Borgen_katalog2.jpg Cecilie og Joachim Birkely Kjærstad sammen med guttene sine i deres nye hus fra BoligPartner

Cecilie og Joachim brukte god tid da de skulle planlegge sitt nye hus. Resultatet ble et vakkert hjem med rette linjer, smarte løsninger, lavere strømregninger og masse hverdagsluksus.

Aragona_Borgen_katalog3.jpg Huset Aragona til familien Birkely Kjærstad

Fikk tilpasset huset

-Vi falt for husmodellen, men vi ønsket oss en litt annen planløsning. Heldigvis var det ikke noe problem å endre huset, slik at det passet inn på tomten og fikk de rommene og løsningene som er viktige for oss, forteller Cecilie Birkely Kjærstad (28).

Aragona_Borgen_huskatalog1.jpg Familien stortrives i sitt nye hjem.

Lavere strømregning i nyhuset

Tidligere bodde Cecilie og Joachim i et hus fra 1975. Selv om de totalrenoverte boligen ved å bytte vinduer, etterisolere samt installere vannbåren varme i alle gulv, var strømkostnadene høye.

-Det er ingen tvil om at vi har mye lavere strømkostnader her. Så selv om det nye huset er nesten 50 kvadratmeter større og dagens strømpriser er veldig mye høyere enn det de var tidligere, er strømregningen vår betydelig lavere her enn i det gamle huset, forteller Joachim.

Se alle bildene og les hele reportasjen i vår huskatalog

Se alle de fine bildene fra huset til Cecilia og Joachim i vår huskatalog. Her kan du også lese mer om hvilke endringer familien gjorde på sin Aragona.

Bestill katalogen gratis - få masse boliginspirasjon - og se alle våre husnyheter!

Kveldsillustrasjon fra hovedstua i husmodell Adria. Her er det store vindusflater, hyggelig peis og harmoniske farger. I taket er det eikespiler.

Se alle våre moderne hus

Klikk deg videre og se alle våre moderne hus her