Boligpartner

Bygg Team AS

Adresse:
Sentrumsveien 24, 3550 Gol
Veibeskrivelse

Bygg Team er vår meget dyktige forhandler på Gol og de har representert BoligPartner der siden 2001. De er en erfaren gjeng som vet hva det vil si å bygge kvalitet. Bygg Team bygger boliger og hytter i alle kommuner i Hallingdal.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Per-Egil Rese

Daglig leder

Per-Egil Rese
Portrett av Tove Eilevmo

Salgssekretær

Tove Eilevmo
Portrett av Marit Løken

Hytte- og boligkonsulent

Marit Løken
Portrett av Rolf Lien Blakkestad

Prosjektleder

Rolf Lien Blakkestad
Per-Egil Rese, daglig leder hos Bygg Team AS

Vi har de mest fornøyde kundene

BoligPartner hadde i 2021 landets desidert mest fornøyde eneboligkunder. Og aller flest fornøyde BoligPartner-kunder er det forhandler Bygg Team på Gol som har. Det kom frem på Prognosesenteres bransjemåling.

Les mer her

Våre boligfelt til salgs

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.

Våre hyttefelt til salgs

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på Finn.no

Hytte Nue bygd på Turufjell av Bygg Team på Gol

Se Halvor Bakke sin ferdige hytte

Halvor Bakke er imponert over byggeprosessen sammen med Bygg Team på Gol. Her kan du se hans hytte Nue, ferdig bygget på Turufjell. Bli med på hyttebesøk.

Se reportasjen her

Tonje Frøystad Garvik (t.v.) og forloveden Lene Sleperud

Takker Bygg Team for god hyttehjelp

Tett oppfølging og gode råd fra Bygg Team ble svært viktig da Farmenvinner i 2019, Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud, skulle bygge premiehytta. Resultatet ble et tett samarbeid og mange, smarte løsninger.

Les reportasjen her

Om Bygg Team AS på Gol

Bygg Team AS er din lokale bolig- og hytteleverandør for hele Hallingdal

Bygg Team AS har kontor på Gol, midt i Hallingdal. Vi startet opp med to mann i 2001, og har bygget sten på sten fram til idag med godt over 20 ansatte. Vi benytter i hovedsak egne lokale håndverkere og underentreprenører og følger byggeprosessen nøye med egen prosjektleder og byggeplasstyring, slik at kvaliteten sikres og ivaretas hele veien. 

Vi tilbyr hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger i ulike størrelser og prisklasser, med høy kvalitet på håndverket, tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har også god tilgang på tomter som vi kan tilby våre kunders prosjekt.

Med dedikerte personer i alle ledd, fra første møte til salg og drift, gir vi god kundeservice med individuell oppfølging og kommunikasjon. Med vår lange erfaring og praktiske innsikt gir vi våre kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen, og det skaper god trygghet for våre kunder. Vi tar oss av hele byggeprossessen fra A til Å dersom det er ønskelig, fra tomtebefaring med bistand til plassering av bygget, alle fag fra graving, mur/betong, rør, el, maling, tegninger, dokumenter for byggesøknad osv. Alle avtaler gjøres ihht Norsk Standard basert på Bustadsoppføringslova med tilhørende garantier, og vi forsikrer bygget i hele byggeperioden.

Med Bygg Team AS sin bistand skal det være enkelt å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt. Vi legger vår ære i at våre kunder skal bli fornøyde, for fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Du vil som kunde hos Bygg Team AS oppleve å bli ivaretatt, ikke bare under selve prosessen, men også etter at du har fått overlevert din nye bolig. Som lokal aktør og leverandør, går vi aldri fra vårt ansvar, og du vet at vi alltid er i nærheten for deg.

Godt håndverk din trygghet!

Se mer på vår nettside:  ByggTeam AS 

Følg oss også gjerne her:

Facebook   Instagram