Boligpartner
Bruksareal
228 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Enebolig for skrå tomt med utleie

Aasheim er en stor og familievennlig enebolig for skrå tomt. Boligens bruksareal på 227 kvadratmeter gir mulighet for utleie av to hybeler i underetasjen – perfekt for familier som vil finansiere deler av boligdrømmen med leieinntekter.

Aasheim er vårt klassiske Kongsheim-hus med underetasje – et ideelt familiehus over tre plan. 

Inngangspartiet er på hovedplanet, og dette leder inn i en romslig hall med garderobeplass. Hallen har dør både inn til et praktisk bad/vaskerom og til en innvendig bod. Første etasje rommer også de naturlige oppholdsrommene: En lys og luftig vinkelstue med plass til ildsted og utgang til balkong – i tillegg til et adskilt arbeidskjøkken med plass til spisebord for seks personer.

Loftsplanet består av gang/trapp, bod, et bad på 8,6 kvadratmeter og tre romslige soverom. I tillegg kan du nyte livet i loftstuen, slå opp de doble balkongdørene og innta morgenkaffen i sommersolen.

Underetasjeplanet rommer to separate hybelenheter på 18,7 kvadratmeter, som skapt for studenter eller barna som snart skal flytte ut. Hver enhet har eget garderoberom/bod, oppholdsrom med kjøkkenkrok, en delvis adskilt soveromsdel og bad/vaskerom på 4,3 kvadratmeter. Dersom du ikke ønsker utleie kan underetasjen for eksempel innredes med kjellerstue, trimrom, badstue og gjesterom.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
246 m2
BRA bolig:
228 m2
P-rom:
210 m2
Bebygd Areal:
106 m2
L x B:
11.3 x 11.1 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
4
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Skrå tomt
Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Stuen i husmodellen Aasheim er her illustrert i lyse farger på veggene med en mørk kontrastvegg inn mot kjøkkenet. Det kommer mye lys inn gjennom vinduene.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

La deg inspirere av dette kundetilpassede og nybygde Aasheim-huset i Son.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.