Boligpartner
Bruksareal
169 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
2 bad

Stor enebolig med tre soverom

Med sine 169 kvadratmeter er Fagerli en stor enebolig i Nostalgi-serien. Tre soverom og bad i hver etasje gjør huset populært, og med små tilpasninger kan Fagerli få hele fem soverom.

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue-kjøkken-løsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt; huset kan vokse i takt med familien ved at stua nede eller loftstua gjøres om til et ekstra soverom.

Stue-kjøkken-løsningen har mulighet for ildsted og utgang til terrasse. Fra loftstua kan du slå opp de doble balkongdørene og nyte kaffen på terrassen når været tillater det.

Fagerli kombinerer en smart planløsning med en flott, klassisk fasade - det er ikke rart mange beskriver dette som sitt drømmehus.

BRA total:
187 m2
BRA bolig:
169 m2
P-rom:
165 m2
Bebygd Areal:
111 m2
L x B:
13.7 x 10.8 m
Soverom:
3
Bad:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill gratis huskatalog

Bli inspirert med reportasjer, råd og tips i vår huskatalog. Velg selv om du vil ha den digitalt eller i posten.

Plantegninger og fasader

Illustrasjon av inngangshallen i husmodell Fagerli med god plass til garderobe. Arealet under trappen er også benyttet til skap og skuffer.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?