Boligpartner

BF Bygg Alvdal

Adresse:
Steia 14, 2560 Alvdal
Veibeskrivelse

Velkommen til BF Bygg Alvdal AS, vår forhandler i Alvdal. Siden oppstarten i 2000 har BF Bygg Alvdal bygd over 100 BoligPartner-hus av ypperste kvalitet. Velkommen innom for en hyggelig boligprat!

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Gunnar Bråten

Daglig leder

Gunnar Bråten
Portrett av Kathrine Tollan

Sekretær

Kathrine Tollan
Portrett av Henrik Moen

Bolig- og hyttekonsulent

Henrik Moen
Portrett av Lars Fredrik Eggen

Byggeleder

Lars Fredrik Eggen

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Mange fornøyde kunder

BoligPartner har landets desidert mest fornøyde eneboligkunder. Det kommer frem på Prognosesenteres bransjemåling. Svært høyt opp på listen over de aller beste kontorene ligger BF Bygg i Alvdal.

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Se hus og hytter vi har bygget

Vi har samlet bilder av hus og hytter vi har bygget i vårt område. Klikk deg inn og se nærmere på våre referanser

Ta en kikk her

Ta kontakt for visning

Har du lyst til å se noen av de flotte husene eller hyttene vi har bygget. Ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat om visningsmuligheter

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Bli bedre kjent med BoligPartner sin forhandler i Alvdal

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i BF Bygg AS.

Om oss

BF Bygg Alvdal AS ble startet opp i januar 2000 av Gunnar Bråten og Bjørn Olav Frank. Siden starten har det blitt bygget godt over 100 flotte Boligpartner hus i Nord Østerdal. Vårt distrikt strekker seg fra Røros i nord til Stor Elvdal i sør.

I dag består bedriften av 17 ansatte. I tillegg til daglig leder har vi selger, byggeleder og sekretær som alle står klare for å hjelpe deg med å realisere din bygge drøm. Vi tilbyr også dyktige tømrere med lokal tilhørighet, som har eller er i ferd med å ta fagbrev. Mange av våre ansatte har begynt i bedriften som lærlinger og fortsatt hos oss etter fullført læretid og bestått fagbrev.

Med 18 års erfaring som forhandler av BoligPartner sine hus og hytter er vi helt sikre på at det er et godt produkt vi selger. BF Bygg Alvdal AS har stor tro på at en god dialog med kunden gjennom hele byggeprosessen er viktig for at akkurat din bolig skal bli det du drømmer om.  At våre tømrere kjenner produktet godt, og har bred fagkunnskap er selvfølgelig også med på å sikre deg som kunde et bra resultat i mange år fremover.