Herskapelig hus

Holmgaard


Forrige Neste

Holmgaard er et praktfullt herskapelig hus

Herskapelige Holmgaard er en av BoligPartners mest særegne hus, og kjennetegnes først og fremst av den store hallen med over 5 meters takhøyde. De to trappeløpene som smelter sammen gir huset et ekstra herskapelig uttrykk.

Holmgaard er et praktfullt herskapelig hus over to plan tilpasset flate tomter. Det staselige trappeløpet med to trapper som glir elegant ned fra galleriet i 2. etasje gir et mektig førsteinntrykk. 1. etasje inneholder i tillegg to stuer, kjøkken, vaskerom og wc, samt en egen voksenavdeling med stort soverom, bad og vaskerom.  

Hallen er husets kjerne og leder inn til hovedplanets stuer og separate kjøkken. Kjøkkenet er romslig og har spiseplass til åtte personer. På motsatt side av 1. etasje finner du en egen soveromsavdeling - perfekt som hovedsoverom til foreldrene eller som en egen gjesteavdeling. 2. etasje rommer også fire soverom og har mulighet for to mindre bad og tilhørende boder. Galleriet har utgang til en flott veranda og kan for eksempel innredes som et bibliotek. I tillegg har 2. etasje en egen loftsstue.

Det er ikke bare planløsningen som gjør Holmgaard så ettertraktet. Eksteriøret med sine flotte søyler, det valmede taket og de vakre dør- og vindusomrammingene gjør Holmgaard like tiltalende på utsiden som på innsiden.

 • BRA total: 311 m2
 • BRA bolig: 296 m2
 • P-ROM: 279 m2
 • Bebygd areal (BYA): 191 m2
 • L x B: 17,9 x 12,8 m m
 • Soverom: 5
 • Bad 2
 • Innvendig boder: 3
 • Energimerking b
 • Tilgjengelig bolig Ja
 • Vaskerom Ja
 • Tomtetype Flat

6B Forside Magasin Tilpasset

Bestill gratis magasin med priseksempler på hus

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Plantegninger

Holmgaard er virkelig et praktfullt herskapelig hus

Det doble trappeløpet leder opp til et flott galleri i 2. etasje. Holmgaard er utvilsomt en stor og vakker villa som virkelig lever opp til benevnelsen ”herskapelig”. Men hvis du ønsker, kan du også velge en moderne stil i huset. Se våre illustrasjoner i galleriet under:

Kundebilder

Her kan du se en flott Holmgaard som er tilnærmet lik katalogmodellen, med unntak av noen små endringer i inngangspartiet.
Jeg ønsker en uforpliktende prat om huspriser og muligheter
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kundebilder

Bli inspirert av hvordan noen av våre kunder har valgt å innrede sin Holmgaard.

Film

Se denne filmen av en Holmgaard-variant:

Dette huset kan tilpasses

Liker du vår Holmgaard, men ønsker deg noen endringer på huset? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Ønsker du utleiedel?

Alle våre hus kan tilpasses. Hvis du ønsker en utleiedel på Holmgaard, ta kontakt med oss så kan våre arkitekter skreddersy en løsning til deg

Aktuelt

Her får du inspirasjon og nyttig informasjon
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Detaljer

Her ser du noen av detaljene som preger våre herskapelige hus