Boligpartner
Bruksareal
296 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
2 bad

Holmgaard er et praktfullt herskapelig hus

Herskapelige Holmgaard er en av BoligPartners mest særegne hus, og kjennetegnes først og fremst av den store hallen med over 5 meters takhøyde. De to trappeløpene som smelter sammen gir huset et ekstra herskapelig uttrykk.

Holmgaard er et praktfullt herskapelig hus over to plan tilpasset flate tomter. Det staselige trappeløpet med to trapper som glir elegant ned fra galleriet i 2. etasje gir et mektig førsteinntrykk. 1. etasje inneholder i tillegg to stuer, kjøkken, vaskerom og wc, samt en egen voksenavdeling med stort soverom, bad og vaskerom.  

Hallen er husets kjerne og leder inn til hovedplanets stuer og separate kjøkken. Kjøkkenet er romslig og har spiseplass til åtte personer. På motsatt side av 1. etasje finner du en egen soveromsavdeling - perfekt som hovedsoverom til foreldrene eller som en egen gjesteavdeling. 2. etasje rommer også fire soverom og har mulighet for to mindre bad og tilhørende boder. Galleriet har utgang til en flott veranda og kan for eksempel innredes som et bibliotek. I tillegg har 2. etasje en egen loftsstue.

Det er ikke bare planløsningen som gjør Holmgaard så ettertraktet. Eksteriøret med sine flotte søyler, det valmede taket og de vakre dør- og vindusomrammingene gjør Holmgaard like tiltalende på utsiden som på innsiden.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
311 m2
BRA bolig:
296 m2
P-rom:
279 m2
Bebygd Areal:
191 m2
L x B:
17.9 x 12.8 m
Soverom:
5
Bad:
2
Innvendig bod:
3
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt
Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Herskapelige Holmgaard

En Holmgaard med kundetilpasset inngangsparti

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Bli inspirert av hvordan noen av våre kunder valgt å innrede sin Holmgaard

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.