Boligpartner

BoligPartner Kongsvinger

Adresse:
Storgata 26, 2212 Kongsvinger
Veibeskrivelse

Velkommen til vårt salgskontor i Kongsvinger. Her møter du Lars Atle Nymoen som vil hjelpe deg å utvikle og realisere din drømmebolig som er tilpasset deg og dine behov. Du finner vårt kontor i Storgata 26, med merket inngang fra rådhusplassen.

Våre salgsområder for hus:

Ansatte

Portrett av Sondre Nygaard

Daglig leder

Sondre Nygaard
Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen
Portrett av Kai Morten Stømner

Byggeleder

Kai Morten Stømner
Portrett av Kari-Mette Disenbroen

Kontorleder

Kari-Mette Disenbroen
Portrett av Tor Vidar Norbeck

Driftssjef

Tor Vidar Norbeck

-Fantastisk moro å skape hjemmet til folk

Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges. Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges.

-Jeg er så privilegert som får muligheten til å selge og bygge hjemmet til folk. Stedet hvor vi bor, er jo en av de viktigste rammene rundt livet vårt. Så det er ikke så rart at jeg blir skikkelig stolt når jeg kjører forbi boligene og ser alt det vi har fått til i løpet av fem år, forteller Lars Atle.

I disse dager er det nemlig fem år siden BoligPartner åpnet et eget salgskontor midt i Kongsvinger sentrum. Siden den dagen har han vært med å realisere snart 50 nye hjem for unge og eldre i Eidskog, Kongsvinger, Nord-Odal og Sør-Odal.

Les hele reportasjen her

Våre boligfelt til salgs

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Om oss

BoligPartner Kongsvinger skal utvikle både mindre og større tomteområder i salgskommunene Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal, Eidskog og Grue. 

Analyser fra Prognosesenteret viser at det vil bli bygget rundt 120 boliger i Kongsvinger, Sør Odal, Eidskog og Grue til sammen hvert år fremover.

– De samme analysene viser at det er behovet for omtrent 160 boliger årlig i de fire kommunene i forhold til befolkningsvekst. Det ligger dermed an til en underdekning, og dette skal vi gjøre vårt for å dekke, sier daglig leder Vidar Ruud Gammeli.

BoligPartner Kongsvinger holder til i fine lokaler i Kongsvinger sentrum og du er hjertelig velkommen innom for en hyggelig og uforpliktende boligprat.