Boligpartner

Nystø Bygg AS
BoligPartner Kongsvinger

Adresse: Tajevegen 1, 2211 Kongsvinger
Tlf: 954 88 284 - send epost

Velkommen til vårt salgskontor i Kongsvinger. Vi er på flyttefot og vil være på plass i nye lokaler fra og med midten av august. Her møter du Lars Atle Nymoen som vil hjelpe deg å utvikle og realisere din drømmebolig som er tilpasset deg og dine behov. Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Våre salgsområder for hus: Eidskog, Kongsvinger, Nes, Nord-Odal og Sør-Odal.

Ansatte

Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen
Portrett av Kai Morten Stømner

Byggeleder

Kai Morten Stømner

-Fantastisk moro å skape hjemmet til folk

Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges. Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges.

-Jeg er så privilegert som får muligheten til å selge og bygge hjemmet til folk. Stedet hvor vi bor, er jo en av de viktigste rammene rundt livet vårt. Så det er ikke så rart at jeg blir skikkelig stolt når jeg kjører forbi boligene og ser alt det vi har fått til i løpet av fem år, forteller Lars Atle.

I disse dager er det nemlig fem år siden BoligPartner åpnet et eget salgskontor midt i Kongsvinger sentrum. Siden den dagen har han vært med å realisere snart 50 nye hjem for unge og eldre i Eidskog, Kongsvinger, Nord-Odal og Sør-Odal.

Les hele reportasjen her

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Om oss

BoligPartner Kongsvinger åpent kontoret for første gang i 2018 og Lars Atle Nymoen har jobbet i BoligPartner siden 2006. BoligPartner Kongsvinger har frem til 2024 realisert ca. 50 nye hjem for kunder i Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal, Eidskog og Grue.

Da BoligPartner Kongsvinger ble borte i 2024 opprettet Lars Atle Nymoen og Kai Morten Stømner et eget selskap; Nystø Bygg AS. Som BoligPartner forhandler skal de fortsette å bygge hjem for unge og gamle i Kongsvinger og områdene rundt.

- Kvalitet er viktig, og kundene våre skal trives i sitt nye hjem. Derfor er jeg opptatt av å lytte godt til kundenes ønsker og gi dem gode råd, sier Lars Atle.

Ta kontakt med Lars Atle Nymoen for en hyggelig og uforpliktende boligprat.