Boligpartner
Bruksareal
217 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

NYTT HUS: Treviso er en stilfull og praktisk bolig med utleiedel

På hovedplanet finner du en stue på over 38 kvadratmeter som har store vinduer og utgang til overbygget terrasse. I tillegg befinner også kjøkken, toalett og vaskerom seg på dette planet. Via gangen har du inngang til boligens sportsbod, noe som gjør det praktisk i hverdagen. Hybelen er på drøye 24 kvadratmeter, og kan i tillegg til egen inngang ha adkomst fra husets  hoveddel. Etasjens takhøyde på 2,6 meter forsterker romfølelsen i Treviso ytterligere både i hoved- og hybeldelen. Andre etasje har en stor tv-stue på over 22 kvadratmeter. Størrelsen gjør det enkelt dersom du vil benytte deler av stuearealet som kontor. Etasjen består også av tre soverom, hvorav det største har direkte tilknytning til et walk-in closet på 5,6 kvadratmeter og bad. Verandaen som ligger over husets doble garasje er på nesten 36 kvadratmeter og er delvis overbygget med en pergola. Her er det plass til å romme mange på solrike sommerdager. 

Treviso er et av våre funkishus. Klikk her for å se alle våre hus i Funkisserien

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
234 m2
BRA bolig:
217 m2
P-rom:
180 m2
Bebygd Areal:
182 m2
L x B:
16.8 x 15.4 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Hybel med egen inngang

Bruksareal:
24 m2
Bad:
1

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Se innsiden av Treviso

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.