Boligpartner
Bruksareal
214 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
2 bad

Vårt mest solgte hus - Raumarheim

Raumarheim ligger trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgere. Antagelig er det kombinasjonen av fasaden med valmet tak og svalgang og innsidens gode planløsning som gjør Raumarheim til en favoritt.

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus for flate tomter. 1. etasje inneholder en stor sosial sone på over 74 kvadratmeter. Her er det en åpen og luftig løsning med kjøkken, spisestue, og stue. Hvis du ønsker, kan deler av stuen enkelt gjøres om til å bli et ekstra soverom. Fra spisestuen er det en dobbeltdør ut til terrassen. Første etasje inneholder også en romslig hall, et bad og eget vaskerom med utgang til svalgangen utenfor. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fem soverom, walk-in garderobe og et bad.

Huset har et bruksareal på 214 kvadratmeter fordelt på to plan, og byr på mange smarte og familievennlige løsninger. Den romslige loftstua blir raskt barnas favorittkrok - her kan de trekke seg tilbake uten å føle at de er skjermet fra resten av huset.  

I Raumarheim er innredningsmulighetene mange; her kan du få det gjesterommet, hjemmekontoret, treningsrommet eller biblioteket du alltid har drømt om.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Nøkkelopplysninger

BRA total:
234 m2
BRA bolig:
214 m2
P-rom:
207 m2
Bebygd Areal:
145 m2
L x B:
14.2 x 11.3 m
Soverom:
5
Bad:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Se innsiden av Raumarheim

Bli med på overlevering av bestselgerhuset Raumarheim

Raumarheim har ligget stabilt inne på bestselgerlisten til BoligPartner i mange år. Bare de siste 6 årene, er det blitt bygd hele 70 ulike varianter av huset – rundt omkring i landet vårt. Bli med da byggeleder Anders Lundby hos BoligPartner Hamar hadde overlevering av en helt nybygget Raumarheim i Ottestad.

Les reportasjen her

Tre kjøkken i Raumarheim

Her kan du se kjøkkenet i Raumarheim i tre ulike stilarter

Illustrasjon av hovedstuen i husmodell Raumarheim

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Velkommen inn på besøk

Bli med hjem til Linda-Mari og Erik Mytting. De har akkurat flyttet inn i sin nybygde, herskapelige Raumarheim. Se det flotte kjøkkenet i nyhuset her.

Opplev Raumarheim virtuelt

Velkommen inn i et av våre mest populære hus - nå viser vi deg den flotte innsiden av Raumarheim. Ta på deg VR-briller eller benytt cardboard for mobilen din, så kan du bevege deg rundt i huset. Du kan også klikk deg frem fra rom til rom ved hjelp av samme teknologi som du kjenner fra street view.

Start visning her

Velkommen inn i våre ferdighus

Møt noen av kundene våre og opplev hvordan det er å bo i et hus fra BoligPartner. Se mer på vår YouTube-kanal.

Kundebilder av Raumarheim

Kundebilder - se denne flotte varianten av Raumarheim

Kundebilder

La deg inspirere av denne flotte utgaven av Raumarheim - vårt mest solgte hus

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Kundebilder

Velkommen inn i en oppgradert og vakker Raumarheim. Huset er tilpasset med "foreldresone" med soverom, bad og walk-in closet i ett. Utvendig er boligen smykket med herskapelige vindusomramming.

Kundebilder

Dette flotte Raumarheim-huset i Leinstrand er blant annet tilpasset med større stue, og herskapelig vindusomramming utvendig.

Kundebilder

Se dette flotte Raumarheim-huset på Bølandet, som er oppgradert med herskapelig vindusomramming og søyler i heltre.

Kundebilder

Se bildene av denne flotte Raumarheimen, noe tilpasset etter kundens ønsker

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her