Boligpartner
Bruksareal
259 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
3 bad

Hoelsgaard er et herskapelig hus i tre etasjer med utleie

Hoelsgaard er en ekstraordinær herskapelig hus i tre etasjer med utleieleilighet, tilpasset skrå tomt. Et bruksareal på 315 kvadratmeter gjør Hoelsgaard til det perfekte huset for familier som vil kombinere klasse og stil med god plass.

Hoelsgaard er kort fortalt husmodellen Austergaard med underetasje. Med et bruksareal på hele 315 kvadratmeter er Hoelsgaard en luksuriøs bolig med alt en stor og aktiv familie trenger: Fire romslige soverom, walk-in closets, atskilt kjøkken med tilhørende bod og vaskerom, stor stue, romslige bad på begge plan og loftsstue. I underetasjen er det godt med bodplass og et trimrom med eget bad som tilhører hovedenheten. Boden i tilknytning til trimrommet kan enkelt gjøres om til en badstue for en komplett velværeavdeling. 

Den 50 kvadratmeter store utleieenheten har en smart planløsning med åpen stue-kjøkken-løsning, bad, bod og et stort soverom. 

Den romslige hallen i 1. etasje med trapp opp til loftsetasjen sørger for en herskapelig velkomst inn i Hoelsgaard. Den store stua har utgang til to verandaer, og allromkjøkkenet har god plass til både kjøkkenøy og stort spisebord. I tillegg består etasjen av vaskerom, bad og to boder.  

Loftsplanet har fire soverom, hvorav to har eget walk-in closet. Etasjeplanet inneholder også et stort bad, gang og en loftsstue med utgang til overbygd veranda. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
294 m2
BRA bolig:
259 m2
P-rom:
232 m2
Bebygd Areal:
166 m2
L x B:
16.6 x 12.3 m
Soverom:
4
Bad:
3
Innvendig bod:
6
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Skrå tomt

Fakta utleiedel

Bruksareal:
57 m2
Bad:
1
Soverom:
1
Invendige bod:
1
Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Interiør-illustrasjon fra herskapelige Hoelsgaard med åpen kjøkken- og stueløsning

Se utsiden av en Hoelsgaard

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?