Boligpartner

Anova Boliger AS

Adresse: Ekholtveien 114, 1526 Moss
Tlf: 971 15 659 - send epost

Vi er stolt forhandler av BoligPartner sine boliger i Østfold/Follo distriktet. Vi blir gjerne med på din reise fra boligdrøm til drømmebolig i klassisk, moderne eller herskapelig stil. Alle våre boliger er designet etter arkitektens visjon om funksjonelle, gode hjem - bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Våre salgsområder: Askim, Enebakk, Fredriktstad (kun hus), Frogn, Hobøl, Hvaler (kun hus), Moss, Mysen, Nesodden, Nordre Follo, Råde, Skiptvedt, Spydeberg, Trøgstad, Vestby, Våler i Østfold og Ås.

Ansatte

Portrett av Jon Richard Henning

Daglig leder

Jon Richard Henning
Portrett av Natalie Nardi

Kontorleder

Natalie Nardi
Portrett av Wanja Sanfelt

Boligkonsulent

Wanja Sanfelt
Portrett av Christine Sørlle

Boligkonsulent

Christine Sørlle
Portrett av Espen Sommer

Prosjektkoordinator

Espen Sommer
Portrett av Hafthor Hafthorsson

Byggeleder

Hafthor Hafthorsson

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Om oss

Hvordan ser din boligdrøm ut – er den klassisk og tidløs, funkisinspirert og stilren eller herskapelig og nostalgisk? Våre husserier og flermannsboliger gir deg mange valgmuligheter.

Alle våre hus kan tilpasses, slik at du får oppfylt dine ønsker for et nytt hjem.

I Anova Boliger kan vi både bygge din drømmebolig og hjelpe deg med å finne en optimal tomt å bygge den på!

Vi har bred erfaring fra bolig- og byggebransjen, og vi er nøye når vi velger våre entreprenører, byggelag og andre samarbeidspartnere. Slik kan du som kunde være sikker på at vi leverer ditt nye hjem med kvalitet.

Vi holder til i sentrale lokaler i Ekholtveien 114 i nærheten av Rygge storsenter, og ønsker deg velkommen dersom du ønsker å snakke med fagfolk om boligdrømmen din. 

Klikk deg gjerne inn på Anova Boligers egen hjemmeside for å lese mer om oss og våre aktuelle prosjekter, samt se bilder av våre oppførte boliger.

Kontakt oss for en hyggelig prat om dine byggeplaner. Vi hjelper deg hele veien – fra husdrøm og frem til du er stolt eier av en drømmebolig fra BoligPartner!

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Har du større tomt enn du har bruk for selv?

Vi kjøper gjerne en del av hagen din og du kan få mindre hagearbeid og penger inn på konto. Vi hjelper deg med fradeling av tomten, mens du kan ta livet med ro mens du venter på en ny, hyggelig bolig.

Les mer om det å skille ut tomt