Valgte huset med fire halvetasjer

Eivind og Bodil valgte Toscana da de skulle bygge på den høytliggende tomten de eier i Volda. – Tomten var kjempebratt og vi måtte sprenge ut store mengder fjell før vi kunne bygge. Vi så først på Lucca, men Toscana – med sine fire halvetasjer – er en spennende bolig som gir maksimal utnyttelse av sol- og utsiktsforholdene på tomten, forteller Bodil.

VOLDA: Det er akkurat som om Toscana fra BoligPartners Moderne-serie ble skapt spesielt for denne tomten. Boligen, som er utviklet spesielt for skrånende tomter, hviler støtt og elegant i fjellsiden – med upåklagelig fjordutsikt over Voldafjorden.

Etter at BoligPartner hadde vært på tomtebefaring, ble ekteparet presentert for Toscana. De falt for planløsningen, og det tok ikke lang tid før valget var tatt.

– Vi brukte lang tid på å studere plantegningene og tenkte nøye igjennom hvordan vi ønsket å ha det. Vi endret litt på planløsningen i forhold til katalogmodellen, og fikk blant annet tegnet inn større vinduer i stuen for å få mest ut av utsikten her, sier Bodil.

Boligen fremstår lys og stilren – med hvitmalte gipsplater og et interiør preget av glass, tre og gråsorte fargetoner, i kombinasjon med friske interiørdetaljer. Kjøkkenet er valgt ut hos kjøkkenleverandøren Hamran, trappene i boligen er fra Trappeleverandøren, gulvet ble valgt hus hos Vakre Gulv og flisene er levert av Lyngdal Flisesenter.

Bodil kan fortelle om en smidig byggeprosess, der det meste gikk på skinner. – Ja, vi  er veldig fornøyd med både huset og BoligPartner som husleverandør. Vi trives godt her, sier Bodil, og legger til at det er viktig å ta seg god tid når man skal bygge nytt hus.

– Det er viktig å tenke nøye igjennom hvordan man ønsker å bo i mange år fremover. Velg en planløsning du vil trives med og bygg huset på en slik måte at det harmonerer med lys- og solforhold på tomten. I tillegg er det viktig å velge kjøkken- og baderomsinnredning i god tid – i tillegg til materialer som fliser og gulv. Mange leverandører har lange leveringstider, avslutter Bodil. Sjekk ut våre andre ferdighus i moderne-serien og bestill gjerne vår gratis huskatalog.