Boligpartner

Moderne-serien

Moderne hus fra BoligPartner

Moderne hus-serien består av 25 spennende hus i ulike størrelser med smarte planløsninger og alt fra én til tre etasjer. De moderne husene kan tilpasses slik at de oppfyller alle dine krav til det optimale drømmehuset.

Hva kjennetegner et moderne hus?
Våre moderne hus kjennetegnes av glass, lys, og asymmetriske fasader. Sammen med oppbrutte linjer, smarte løsninger og kvadratiske elementer utgjør dette grunnlaget for tankegangen om det moderne huset.

Se våre hus i denne serien

Bestill gratis huskatalog

Bli inspirert med reportasjer, råd og tips i vår huskatalog. Velg selv om du vil ha den digitalt eller i posten.

Moderne hus med store vinduer

Store vinduer gir et herlig lysinnslipp i rommene og skaper en nærhet til naturen utenfor. Mange av våre kunder ønsker seg et moderne hus med store vinduer. 

To av våre moderne hus som er ekstra populære, er Como og  Berga . Begge disse husene har store vinduer og de passer inn på smalte tomter. Husene er i familie, og har ganske lik planløsningen. Den store forskjellen er at Como har fire soverom pluss ekstra TV-stue, mens Berga har integrert garasje i bygningskroppen og tre soverom.  

Padova er et hus som passer på mange tomter, her ser vi huset på en tomt like ved stranda.

Moderne hus med skråtak

Liker du et moderne uttrykk, men ønsker skråtak på ditt nye hus. Vi har mange moderne hus med saltak. Ta gjerne en nærmere kikk på Berga , Lugo , Prato , Vinci , Padova , Trani , Garda , Troia . Dette er eksempler på moderne hus som ikke har flatt tak. 

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Marsala er et moderne hus med pulttak som her er plassert på en tomt like ved vannet.

Moderne hus med utleie

Å bygge nytt hus med utleie er en smart investering. Vi har flere moderne hus som har utleiedel ferdig tegnet inn i planløsningen. Disse husene heter Troia og Marsala

Husk at våre arkitekter alltid tilpasser våre moderne hus slik at de passer etter dine ønsker. Det betyr at vi kan tegne inn en hybel eller utleiedel i ditt drømmehus, selv om dette ikke ligger inne i plantegningene. Bara ta kontakt med oss, så kan vi sammen se på disse mulighetene. 

Asti er et moderne hus i vinkel som gjør at du får en uteplass godt skjermet for vinden. Illustrasjon av husmodell Asti, et moderne hus på ett plan.

Moderne hus på ett plan

Mange ønsker å bo i en lettvinn bolig, uten av man flytter inn i en leilighet. Da kan løsningen være å bygge nytt moderne hus på en etasje. For å bo på en flate, gir deg mange fordeler. Du slipper trapper og trinn som kan være vriene både for bevegelseshemmede og for småbarnsfamilier. Når alle rom er på ett plan, blir det enkelt å ha nær kontakt med alle i huset. Det gjør det lettere å være sammen, uten at man går oppå hverandre. Du unngår også eventuelle utfordringer med byggehøyde i reguleringsplaner.

Vi har lange moderne hus på ett plan i vårt sortiment. Se gjerne nærmere på Asti, Lugo , Arezzo og Brasso. Kanskje ditt drømmehus er ett av disse?

Moderne hus innvendig

Har du lyst på litt inspirasjon til hvordan et moderne hus kan se ut på innsiden? Ta en kikk på vårt interiørgalleri.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Moderne hus planløsning

Hvilke rom og løsninger ønsker du i ditt moderne hus? Her viser vi deg et eksempel på en planløsning. Dette er fra vårt moderne hus Garda .

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon