Boligpartner
Ladegaard er vårt største herskapelige hus - et drømmehus. Her vises huset hvitmalt og på en stor tomt med fontene i hagen.

Herskapelig-serien

Herskapelige hus fra BoligPartner

Et herskapelig hus trenger i utgangspunktet ingen beskrivelse, det snakker for seg selv. Dette er elegante, klassiske og storslagne hus med et genuint uttrykk som for mange representerer den virkelig store husdrømmen.

"Et herskapelig hus representerer for mange den virkelig store husdrømmen."

Et herskapelig hus vekker assosiasjoner til det adelige, eksklusive og elegante. Her er det ikke spart på noen ting! Flotte detaljer både innvendig og utvendig gir husene et aldri så lite royalt preg. Her kan man gå fra stue til stue på herskapelig vis, og de store rommene med en takhøyde på opptil 2,70 meter skaper en helt unik romfølelse. Det er i herskapelig-serien du finner de aller største husene våre, og aller øverst troner Ladegaard med sine 484 kvadratmeter.

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Herskapelige hus

Se alle våre hus i herskapelig-serien.

Bygge stort ferdighus

Det er i vår herskapelige husserie at du finner noen av våre største ferdighus. Hvis du ønsker å bygge et veldig stort ferdighus, anbefaler vi deg å ta en nærmere kikk på husmodellen vår Ladegaard. Dette er det absolutt største huset i vårt sortiment. Ladegaard har et bruksareal på hele 484 kvadratmeter. Ellers er også våre husmodeller Lundegaard og Lindegaard på godt over 300 kvadratmeter. I BoligPartner har vi hus for alle boligdrømmer, også for deg som ønsker og trenger et veldig stort hjem. 

Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon