Boligpartner

Finn ditt nye hjem i vår huskatalog

Digital huskatalog 1080 x 1080_3.jpg

Mange nye husmodeller, masse boliginspirasjon og spennende besøk hjemme hos noen av våre flotte kunder. Vi er stolte av vår digitale huskatalog – som vi håper blir din inspirasjonsbok slik at du finner ditt sted her i denne store verden.

Har du lyst til å bo i din egen boligdrøm? Tenk å kunne vri om nøkkelen til ditt personlige hjem, der alle detaljer, farger, planløsninger og tilpasninger er akkurat slik som du vil ha det. Vi ønsker at ditt hjem her i denne store verden skal romme den stabiliteten og sikkerheten som en helt ny bolig kan garantere. Bruk vår digitale huskatalog som en mulighetsbok på veien til å realisere din boligdrøm.

Bestill vår huskatalog

Klikk på knappen "bestill" så får du tilgang til vår digitale huskatalog med en gang.

Våre store husnyheter

I vår huskatalog finner du fem nye husmodeller. Tre av husene er i vår moderne serie, mens to av dem er funkishus. Husene er spennende modeller med attraktive løsninger som vi vet at våre kunder etterspør.

Denne filmen viser vår husnyhet Futuro - morgendagens bolig

Her er våre fem nye husmodeller

Her kan du klikke deg videre for å bli bedre kjent med våre nye husmodeller. I vår huskatalog kan du lese mer om disse spennende boligene.

Husnyheten Adria - moderne eleganse i et nytt hjem

Spennende kundemøter

I vår huskatalog får du treffe mange av våre kunder. De forteller om sin byggeprosess og hva som var viktig for dem da de skulle finne sitt sted her i denne store verden. Bli med på innsiden og se hvordan de har fått det i sine nye hjem. 

I vår nye huskatalog får du bli med hjem til familien Aspen og se hvordan de har fått det i sitt nye, moderne hus.

Nyttig tips og råd

Huskatalogen inneholder også mange gode tips og råd til deg som ønsker å følge husdrømmen din. Det er mye trygghet i et nytt hus. La oss vise deg hvorfor.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.