Boligpartner

Nostalgi-serien

Klassiske hus i nostalgisk stil fra BoligPartner

Klassiske hus i vår nostalgi-serie er inspirert av det tradisjonelle og tradisjonsrike norske husdesignet – et populært uttrykk som appellerer til mange.

"Dette er husene som aldri går av moten".

Både når det gjelder utseende og håndverk representerer klassiske ferdighus i nostalgi-serien det tradisjonelle uttrykket. Dette var husene vi utviklet først, og på mange måter kan denne serien sies å være utgangspunktet for BoligPartners suksess. Den er fortsatt vår mest solgte serie. Ordet «nostalgi» ble opprinnelig brukt om «hjemlengsel» – og vi tør å påstå at det er lett å lengte hjem til et hus i denne serien.

Klassiske eneboliger i Nostalgi-serien

Her kan du se våre ferdighus i klassisk stil.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon