Boligpartner

Nostalgi-serien

Klassiske hus i nostalgisk stil fra BoligPartner

Klassiske hus i vår nostalgi-serie er inspirert av det tradisjonelle og tradisjonsrike norske husdesignet – et populært uttrykk som appellerer til mange.

"Dette er husene som aldri går av moten".

Både når det gjelder utseende og håndverk representerer klassiske ferdighus i nostalgi-serien det tradisjonelle uttrykket. Dette var husene vi utviklet først, og på mange måter kan denne serien sies å være utgangspunktet for BoligPartners suksess. Den er fortsatt vår mest solgte serie. Ordet «nostalgi» ble opprinnelig brukt om «hjemlengsel» – og vi tør å påstå at det er lett å lengte hjem til et hus i denne serien.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~3 min

Klassiske eneboliger i Nostalgi-serien

Her kan du se våre ferdighus i klassisk stil.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon