Boligpartner
Savona er et moderne hus i tre etasjer som her illustreres i et sommerlig miljø hvor man ser de flotte uteplassene som er integrert i huset.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~6 min

Ferdighus på skrå tomt

Ligger tomten du har lyst til å bygge på i skrått terreng? Det går helt fint. I BoligPartner har vi mange ferdighus som du kan bygge på skrå tomt.

Hus til skrå tomt

Hvordan er terrenget på tomta, og hvilken husmodell passer best inn her? Dette er viktige spørsmål som det kan være vanskelig å finne alle svarene på. I BoligPartner har vi lang erfaring med å bygge hus på skrå tomter. Våre boligrådgivere blir gjerne med deg ut til din tomt for å gi gode råd, se alle mulighetene og presentere gode løsninger. Det beste er når man kan tilpasse et hus til terrenget og ikke terrenget etter huset.

Klikk her hvis du vil vite mer om alle våre ferdighus.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Moderne hus og funkishus til skrå tomt

I vår huskatalog har vi mange ferdighus som passer til skrå tomter . Vi har moderne hus, funkishus, herskapelige hus og hus fra vår Nostalgi-serie som alle er tilpasset et skrått terreng.

Ta gjerne en kikk på Aragona . Dette er et funkishus for de virkelig bratte tomtene i vanskelig terreng.

Eksteriørillustrasjon av husmodellen Aragona, moderne ferdighus Eksteriørillustrasjon av husmodellen Aragona, moderne ferdighus

Husk at våre arkitekter gjerne tilpasser løsninger som gjør at modeller vist i flatt terreng, kan tegnes om slik at de passer terrenget på din tomt.

Gratis verdivurdering av tomt

Har du en skrå tomt som du vurderer å skille ut som en egen del fra din eiendom? Ta kontakt med oss. Vi kan gi deg en gratis verdivurdering av tomten din - helt uforpliktende.

La oss komme på visning av din tomt, så kan vi gi deg gode råd om mulighetene og se på ulike smarte løsninger for god inndeling av eiendommen din. Kanskje passer det best med en bolig til på tomten din, eller er det rom for å dele hagen inn i flere tomter? Her er det viktig å gjøre kloke valg, slik at man sikrer et godt bomiljø for alle. Når din tomt selges til vår kunde, ja da går pengene for tomtesalget direkte til deg. 

Oppmåling av tomt

Nøyaktig hvor går grensene til tomten din? For å finne riktig svar på hvor tomten stopper, så kan det noen ganger være nødvendig å søke kommunen om hjelp til å gjennomføre en oppmåling av tomten.

Les mer om oppmåling av tomt

Hva er pris på hus til skrå tomter?

Lurer du på hva våre hus tilpasset en skrå tomt koster?

Ta en titt her

Våre husmodeller for skrått terreng

Her ser du våre ferdighus som du kan bygge i skrått terreng.

Slik løser vi tomten din

Hvor bratt kan innkjøringen til huset ditt være og hvilken høyde i terrenget bør boligen plasseres på? Det er mange krav å ta hensyn til når du bygger nytt hus. Vi vet hvilke. Les mer om hvordan vi løser tomten din.

Les hele saken