Boligpartner

Små ferdighus med store muligheter

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~9 min

Eksteriør illustrasjon av husmodell Asti. Fasade i lyst tre med sorte vinduer og flott hage illustrert med spiseplass. Eksteriør illustrasjon av husmodell Asti, et av våre små ferdighus.

Ønsker du å bo i et hus, men trenger ikke så stor plass. Da anbefaler vi deg å se på våre små ferdighus. Dette er små, smarte hus som gir store muligheter.

Det er ikke alltid at drømmen er å bo i et stort hus med mange rom. Mange av våre kunder ønsker seg en enkel hverdag i et nytt hus med smarte løsninger. I BoligPartner har vi ferdighus i ulike størrelser og prisklasser. På denne siden viser vi deg våre små ferdighus, slik at du kan studere dem og finne din favoritt.

Små moderne ferdighus

Det første ferdighuset vi vil vise frem er vår Asti. Dette huset er i vår moderne husserie og rommer alt du trenger på 105 kvadratmeter. Her får du hele tre soverom, et bad, ekstra WC og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Les mer om Asti her.

Ved spisestuen er takhøyden på det meste 3,6 meter, noe som sikrer deg en luftig følelse her inne. Det er store vinduer slik at du får inn masse dagslys og får et fin kontakt med omgivelsene utenfor. Asti er også et vinkelhus. Det betyr at du får en lun og skjermet uteplass.

Grønnmalt stue og spisestue i ettplanshuset Asti. Store vinduer slipper inn godt med lys. Grønnmalt stue og spisestue i ettplanshuset Asti. Store vinduer slipper inn godt med lys.

Her er et utvalg av våre små hus

Bor godt i små hus

Med sine store glassflater og en takhøyde på hele 3,6 meter, er dette sosiale rommet hjemmets hjerte i huset til Celine og Fredrik. Modellen heter Asti, og er et av våre små ferdighus.

Luftig følelse her i dette flotte rommet i husmodellen Asti, et moderne ferdighus på kun 105 kvm. Foto av kjøkken og spisestue hjemme hos våre kunder i deres Asti, et av våre smarte må hus.

Det er lyst og lekkert hjemme hos Celine Andersen og Fredrik Klock Nilsen. Allerede første gang paret så illustrasjoner av husmodellen visste de at denne boligen passet dem. Her fikk de akkurat den moderne stilen som de liker så godt, samtidig som planløsningen rommer alt de ønsket seg på kun 105 kvadratmeter.

Celine og Fredrik trives godt i sitt nye hjem, et av våre små ferdighus. Modellen heter Asti og har herlig takhøyde i stua. Celine Andersen og Fredrik Klock Nilsen trives godt i sitt nye hjem, et av våre små ferdighus. Modellen heter Asti.

-Ofte har hus på denne størrelsen kun to soverom, men her er det tre. Det synes vi er kjempefint. I tillegg er planløsningen veldig god fordi arealet er ekstremt godt utnyttet. Så vi synes vi har god plass og hadde derfor ikke behov for å gjøre noen endringer på husmodellen, forteller Celine.

-Ja, også liker vi den luftige følelsen her i spisestua veldig godt. Når du kommer inn i huset, er det disse vinduene du ser først. Så det er absolutt her i kjøkken- og stueområdet at vi tilbringer mest tid når vi er hjemme, sier Fredrik.

Se flere bilder av huset her

Dalsheim - et av våre mest solgte små ferdighus

Dalsheim er en klassiker som BoligPartner har bygd for mange ulike kunder rundt omkring i hele landet vårt. Det er mange grunner til at dette huset passer ulike familier, enten de er i etableringsfasen eller godt voksne som ønsker seg et praktisk hus med smarte løsninger på ett plan. Huset er kostnadseffektivt og har et bruksareal på 116 kvadratmeter.  Se alle detaljer om Dalsheim her.

Gråmalt husmodell Dalsheim med hvit omramming. Flott grusbelagte uteområder med sitteplasser. De første solstrålene på morgenen treffer husvegger en fin sommerdag. Gråmalt husmodell Dalsheim med hvit omramming. Flott grusbelagte uteområder med sitteplasser. De første solstrålene på morgenen treffer husvegger en fin sommerdag. Illustrasjon av husmodell Dalsheim.
Interiørillustrasjon i husmodell Dalsheim - et av våre små ferdighus. Her ser vi den smarte åpne stue- og kjøkkenløsningen. Interiørillustrasjon i husmodell Dalsheim - et av våre små ferdighus. Her ser vi den smarte åpne stue- og kjøkkenløsningen.

Hva er pris på små ferdighus?

Vi i BoligPartner tilbyr et stort mangfold av små ferdighus for enhver smak. Ønsker du å vite mer om priser og hva våre hus koster, ta en titt her.

Klikk her hvis du vil vite mer om alle våre ferdighus.

Rimelig med små hus som ferdighus

Det er ikke alltid at det er så stor prisforskjell på å kjøpe en ny leilighet eller bygget et nytt ferdighus. En av de store fordelene med enebolig, er muligheten for egen hage og skjermet uteplass. For mange av våre kunder er dette viktige kvaliteter som som de ønsker seg i sitt bomiljø. 

Ta kontakt med vårt salgskontor som ligger nærmest der du ønsker å bo. Her vil du møte våre rådgivere som kan gi deg informasjon om priser og muligheter i ditt område. Husk også at alle våre husmodeller kan tilpasses slik at de skreddersys til dine økonomiske rammer og behov. 

Du finner oversikten over alle våre salgskontorer her

Se vårt minste ferdighus på 87 kvm

Lurer du på hvilket av våre hus som er minst i størrelse? Det er Lugo - et moderne små hus. Det er mange av våre kunder som ønsker å bo i en enebolig, men som ikke trenger større plass enn en leilighet. I vår Lugo får du får du alt du trenger på en flate. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass noktil å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen.

Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Lugo eksteriør Sigssoft 2019 original2-web.jpg
Interiørillustrasjon fra husmodellen Lugo. Her bor du godt og fint med en praktisk planløsning. Huset er vårt minste ferdighus.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Kveldsillustrasjon fra hovedstua i husmodell Adria. Her er det store vindusflater, hyggelig peis og harmoniske farger. I taket er det eikespiler.

Les alt om våre ferdighus

Har du lyst til å lese mer om alle hus fra BoligPartner. Klikk deg videre til mer godt innhold.

Les mer her