Slik er folkets drømmehus

Vi ba nordmenn beskrive drømmehuset. Tusen takk for oppskriften. Nå har våre arkitekter svart på ønskene og tegnet husdrømmen – det moderne folkehuset Prato.

Våren 2015 gjennomførte Norstat en spennende markedsundersøkelse på oppdrag fra BoligPartner. Et representativt utvalg av norske boligkjøpere fikk muligheten til å svare på en rekke spørsmål om hva man ønsker at et hus skal inneholde. Nå vet vi derfor at smarte løsninger, et stort kjøkken, fire soverom, walk-in closet, to bad, gjestetoalett og overbygd uteplass er noe av det som betyr mest når dere beskriver drømmehuset.

Vi er derfor veldig stolte av folkehuset Prato -  huset som viser summen av alle de viktige svarene vi fikk i vår store markedsundersøkelse. Se bare her:

Velkommen inn i Prato

Her ønskes du velkommen inn i en romslig gang med ekstra stor og etterspurt garderobeplass tilrettelagt for hele familien. Videre ledes du inn til det hyggelige kjøkkenet – selve sjelen i dette huset og stedet der hele familien samles. Her er det god benkeplass, praktisk kjøkkenøy, flott spisestue ved vinduet og peisovn. Fra kjøkkenet er det utgang til en lun og overbygd uteplass, perfekt når du skal nyte en kaffekopp i solveggen mens vårsola varmer i kinnene. 

Unik kontakt mellom etasjene

Trappen i huset gir et smart skille mellom kjøkken og stue. Samtidig åpner den opp for en unik kontakt mellom husets to etasjer. Lurt når barna har gode venner på besøk i TV-stua oppe mens dere slapper av nede.  Det er moderne, lyst og luftig i folkehuset Prato. Store vinduer i begge stuene skaper nær kontakt med naturen utenfor. Her kan du krype opp i sofaen og kikke ut på hissig høstregn som pisker mot vinduene eller drømme deg bort i vakre snøfnugg som faller lydløst ned tidlig en desember morgen.

For en drøm

I husets første etasje er det også bad, vaskerom og et soverom med plass til dobbeltseng.

I etasjen over er det TV-stue og tre soverom, hvor det største soverommet har tilknytning til et elegant walk-in closet – for en drøm! Og rett i nærheten er husets største bad med plass til dobbelvask, badekar og dusj – familiens spa-avdeling.

En komplett bolig

Folkehuset Prato er en komplett bolig som kan plasseres på små tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.

Da har du fått presentert folkehuset Prato – håper du er like godt fornøyd som vi er.

Les mer om Prato her