5 gode grunner til å ikke utsette boligdrømmen nå

Er du en av dem som drømmer om å bygge nytt hus? Som lett ser for deg hvordan huset ditt skal se ut, hvilke løsninger du ønsker deg og hvilken tomt som hadde passet best?

Selv om hverdagene akkurat nå er både krevende og annerledes, kan det være godt å fylle tiden med noe som føles positivt og gøy. Kanskje er dette en fin tid for deg å planlegge din boligdrøm videre. Vi i BoligPartner er her og bidrar gjerne med gode innspill og rådgiving på dine spørsmål. 


For det er mange gode grunner til at du ikke skal utsette boligdrømmen din nå. Her kan du lese fem av dem: 

Ja, jeg ønsker en liten boligprat
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

1. Å bygge nytt hus krever en godt planlagt prosess. Derfor er det lurt å starte nå!

Tenk godt igjennom hvilke boligbehov du har – både i dag og for fremtiden. Hva er viktig for deg og hvilke løsninger vil fungerer godt i hverdagen deres? En byggeprosess starter alltid med god planlegging. I denne fasen trenger du ikke tenke på salg av nåværende bolig for det blir først aktuelt på et seinere tidspunkt.

2. Våre erfarne rådgivere hjelper deg gjerne nå

Vi i BoligPartner er her og ønsker å være en trygg samarbeidspartner og rådgiver for deg i denne planleggingsfasen. Vi har lang erfaring med å kartlegge boligbehov og kan hjelpe dere med å se på alt fra husvalg og planløsninger til tomteutfordringer. Husk at du ikke trenger å møte oss fysisk på kontoret. Hva med å ta en boligprat med oss fra din egen stue. Vi er tilgjengelig på både telefon, e-post, chat og video.

3 Få trygghet gjennom vår økonomiske plan

I BoligPartner setter vi alltid opp en økonomisk plan for hele byggeprosjektet slik at du vet hva totalkostnadene på ditt drømmehus blir. Denne planen er en viktig del av planleggingsfasen for alle våre kunder for vi vet at det er helt vesentlig med en økonomisk forutsigbarhet hvis man skal signere for å bygge drømmehuset sitt. Du får også en betalingsplan som viser når de ulike fakturaene fra oss kommer. For når du bygger hus med oss, er det alltid trinnvis betaling. Første faktura får du først når selve byggingen starter opp og første leveranse med byggematerialer ankommer byggeplassen din.

4. Fyll tiden med noe positivt

Når hverdagen er så annerledes som nå, kan det være godt å finne energi ved å gjøre noe som du synes er spennende. La deg inspirere og forsett å drømme om din neste bolig. På nettsidene våre møter du flere av våre kunder som viser frem sine boligdrømmer. Kanskje en av disse inspirerer deg videre på din drøm?

5. Hverdagene kommer tilbake

Ingen av oss vet når, men hverdagene slik vi kjenner dem kommer tilbake. Ta med deg din boligdrøm videre og fortsett den spennende planleggingen av hvordan du ønsker å bo i ditt nye hjem.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Fordeler med å bygge nytt vs kjøpe brukt bolig

Skal du velge et brukt hus eller nytt hus? Fordelene med å starte helt på nytt er mange – her kan du lese mer om 10 av dem.

Hvilket hus passer best til deg?

Vi har arkitekttegnede funkishus, moderne hus, klassiske hus og herskapelige hus. Hvilken husserie liker du best?
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Byggeprosess i 6 trinn

Hvis du skal bygge nytt hus lurer du helt sikkert på hvordan byggeprosessen blir? I BoligPartner deler vi byggeprosessen inn i seks ulike trinn. Bli bedre kjent med de seks stegene her.

Vi har salgskontorer over hele landet

Her kan du finne frem til vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge hus. Ta kontakt med oss - vi kan hjelpe deg med boligplanleggingen

Filtrer ditt søk

Alle salgskontor