Våre ferdighus

Vi bygger ferdighus i hele landet: herskapelige hus, nostalgisk stil, moderne hus eller funkis. Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter.

           

Serie

Størrelse BRA

Antall soverom

Tomtetype

Fasiliteter

Vi har de mest fornøyde eneboligkundene

Skal du bygge nytt hus ? Da kan du trygt velge oss. BoligPartner er den kjeden som har de mest tilfredse kundene i hele Norge i 2021. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Bygge ferdighus? Slik er byggeprosessen

Vi deler byggeprosessen av våre ferdighus inn i seks viktige trinn.

På lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten

Hus med utleie

Ønsker du å bygge nytt hus med utleiedel, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har flere hus i vår katalog som allerede har hybel eller utleieleilighet innebygd i planløsningen. I tillegg tilpasser vi gjerne alle våre hus slik at du får den utleiedelen du ønsker deg.

Hus til små tomter

Er tomten din liten? Vi har flere hus som passer perfekt inn på små tomter.

Hus for barnefamilier

Klikk deg videre så kan du se våre mest populære hus for barnefamilier

Hus til alle type tomter

Hvordan er tomten du ønsker å bygge nytt hus på? I BoligPartner har vi hus for alle tomter.

Våre herskapelige hus

Drømmer du om å bygge et nytt herskapelig hus. Bli med inn i vår herskapelige verden
​Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus. Vi strekker oss langt for å gi alle kundene sitt unike hjem. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.

Ønsker du hybel eller utleieleilighet i våre hus? Det kan vi enkelt tilpasse slik at du får de leieinntektene du ønsker.

Inspirasjon til deg som vil bygge nytt hus

Her kan du møte noen av våre kunder som har bygd nytt hus med oss i Boligpartner