Hva er den perfekte uteplassen for deg?

Drømmer du om festlige sommerkvelder med gode venner på takterrassen, eller stille, varme kvelder med en god bok på balkongen? Våre hus har uteplasser for enhver smak - og vi hjelper deg gjerne med å skape de perfekte uteplassene i ditt drømmehus.

Gode uteplasser forlenger ikke bare sommeren, de fungerer også som ekstra oppholdsrom og får huset ditt til å virke større. 

Kanskje skal du bygge på en liten eller veldig skrå tomt - og bør vurdere hus med takterrasse? Eller bor du et værutsatt sted, med mye nedbør og vind, og trenger en skjermet uteplass? Om du har tomt med flott utsikt er det også viktig å ha uteplasser der utsikten kan nytes maksimalt.  

- Før du velger husmodell er det utrolig viktig at du tenker over hvilke behov du har og hvordan du har tenkt til å bruke uteplassene. Dette er spørsmål våre boligkonsulenter gjerne hjelper deg å finne svar på. Deretter er det vår oppgave å skape de perfekte uteplassene for deg og din familie, sier arkitekt Arnfinn Dammen. 

Hus med ulike typer uteplasser

Bla deg bortover og la deg inspirere av de flotte uteplassene i disse husene.

Bestill vår gratis huskatalog

Uansett hva slags uteplass du ønsker deg så har BoligPartner et hus som innfrir dine ønsker. Bestill vår katalog og les alt om våre 47 flotte hus.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hva slags uteplass passer deg?

Drømmer er forskjellige. Nettopp derfor er våre hus utstyrt med en rekke typer uteplasser:
  • Takterrasse

Med en takterrasse er du høyt hevet over gateplanets mas og kjas. Du får utnyttet utsikten maksimalt, samtidig som innsynet er minimalt. Dette er et flott alternativ for deg som har god utsikt, skal bygge i skrått terreng, eller har en liten tomt. NB: En takterrasse kan bygges stor - og bli godkjent som en del av uteoppholdsarelaet.   

Se noen våre hus med takterrasser her: MiraSavoiaAmaroneMilanoRavenna og Verona.

  • Overbygd uteplass

Uteplasser med tak over er perfekt for deg som liker å sitte ute om kvelden - både tidlig sommer og sen høst. Kanskje er du glad i å grille og ønsker å spise ute selv om det regner og blåser? Da er dette et godt alternativ.  

Se noen av våre hus med overbygd uteplass her: PadovaAncona og Trieste

  • Delvis overbygd uteplass 

Er du glad i sol, men ønsker å skjerme deg når det blir veldig varmt? Da kan en delvis overbygd uteplass være midt i blinken. Noen av husene våre har heldekkende tak over deler av uteplassen, mens andre har pergola. En pergola kan for eksempel pyntes med grønne planter. Noen velger også å montere en markise/seilduk over pergolaen slik at de kan får heldekkende tak og skygge ved behov.  

Se noen av våre hus med delvis overbygde uteplasser her: SavoiaAragonaLuccaAmaroneVinci og Midtgaard

  • Balkong 

Ønsker du deg en stor eller liten balkong? Våre hus har begge deler. De minste balkongene har plass til et cafébord og to stoler, og er et perfekt sted å innta frokosten eller se sola gå ned. Rent estetisk tilfører også de små balkongene ofte fasaden symmetri, og gjør husene vakre å se på. Kanskje kan du ta med barna og tilbringe en natt her under åpen himmel? Eller du kan henge dynene ut når huset vaskes?  

Se noen av våre hus med balkonger her: TriesteLuccaMilanoPadovaAnconaSavoiaSagatunAlmgaardLadegaard og Hoelsggard

  • Skjermet vinkel-uteplass

En skjermet vinkel-uteplass passer deg som bor på et vindutsatt sted og ønsker en lun uteplass. Et sted der du kan nyte middagen ute, eller kjenne solens stråler varme selv om det blåser litt.  

Se noen av våre hus med skjermet vinkel-uteplass her: AnoconaPadovaTrieste, LuccaHerregaardVegaardsheim og Gjendebu.  

Feriefølelse i eget hjem

Klikk det videre og les alt om hvordan du kan skape feriefølelse i eget hjem

Drømmer du om å bygge nytt hus?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat da vel! Vi er her for å hjelpe deg med å realisere din husdrøm, og svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Filtrer ditt søk