Boligpartner
Bruksareal
205 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
2 bad

Milano er et populært funkishus med fem soverom

Funkishuset Milano er en monumental enebolig for flat tomt med hele fem soverom og et bruksareal på 242 kvadratmeter fordelt på to plan.

Moderne funkis! Milano går over to fulle etasjer og er tilpasset flat tomt. Her får du både integrert garasje, store overbygde uteplasser samt en fantastisk takterrasse med utvendig adkomst fra 2. etasje. På inngangsplanet har boligen tre soverom, bad og bod samt tv-stue. Etasjen rommer også sportsbod og garasje. I 2. etasje finnes et kjøkken- og stueområde på nær 60 kvadratmeter, to soverom, bad og bod. Denne boligen kan lett tilpasses små, vanskelige tomter.

Liker du funkishus og bygger Milano, får du en ekstraordinær, stram og tidløs enebolig med store glassfasader, god takhøyde og store, luksuriøse oppholdsrom.

Milano er et funkishus som inneholder fem soverom, klikk her for å se flere funkishus fra BoligPartner. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Illustrasjon som viser stuen i husmodellen Milano malt grønt og grått.

Kundebilder - Flott kundetilpasset Milano

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Kundetilpasset Milano i Trondheim

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Moderne og minimalistisk variant av Milano

Kundebilder