Boligpartner
Bruksareal
233 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
3 bad

Herskapelige Almgaard er en drømmebolig for familien

Almgaard får deg til å stoppe opp – trekke pusten – og virkelig nyte synet av sin flotte, klassiske fasade.


Lukk øynene. Se for deg opplevelsen av å komme inn i vakre Almgaard. Her venter den majestetiske hallen på deg med over fem meters takhøyde. Videre ledes du inn i selve hjertet i huset – stueområdet på tilsammen nær 60 kvadratmeter og det flotte kjøkkenet. Her er plass nok til å samle venner rundt langbordet mens den myke kveldssola kaster et varmt lys inn gjennom vinduene. Husets første etasje har også en avdeling med gjestesoverom med walk-in closet, bad, wc, vaskerom og bod.

Almgaard er et flott hus for flat tomt som kjennetegnes av mansardtaket. I inngangshallen faller blikket raskt mot den nydelige trappa som glir inn som et herskapelig møbel i rommet, og inviterer deg opp til galleriet i 2. etasje. Her oppe venter smarte løsninger med egen foreldreavdeling bestående av soverom walk-in closet og et romslig bad. I den andre fløyen av etasjen finner du barnas egen avdeling med tv-stue og to soverom med ett bad i mellom. I tillegg er det gjort plass til et hjemmekontor/ekstra soverom hvis det er behov for det. 

Almgaard ble lansert i januar 2016 som den smarte lillesøsteren til herskapelige Holmgaard – selve symbolet på den store boligdrømmen for mange. I Almgaard har vi bevart Holmgaards ettertraktede kvaliteter, men komprimert det inn på 233 kvadratmeter. Dermed har vi designet en herskapelig familiedrøm. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
244 m2
BRA bolig:
233 m2
P-rom:
221 m2
Bebygd Areal:
152 m2
L x B:
14.3 x 12.8 m
Soverom:
5
Bad:
3
Innvendig bod:
3
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Gråmalt loftsstue i herskapelige Almgaard innredet med godstol, sofa og skrivepult. Flott lysekrone i trappen bygger under det herskapelige uttrykket.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Herskapelige Almgaard er en drømmebolig for familien

På innsiden av Almgaard.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her